ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δελτίο τύπου των 12 Π.Α.Ε. σε απάντηση της από 22 Ιουνίου 2016 επιστολής της ΕΠΟ


Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με την παρουσία του ιδίου, του αναπληρωτού Προέδρου της ΕΠΟ κου Ε. Τοπολιάτη, του Προέδρου της SUPER LEAGUE κου Γ. Μποροβήλου, του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ,  κου Χ. Πανόπουλου, του νομικού Συμβούλου της SUPER LEAGUE  κου Γ. Οικονομάκη και του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, κου Γ.Στράτου, μας γνωστοποιήθηκε επί λέξει το εξής : «Κύριοι, μπορείτε να κάνετε την οποιαδήποτε επιστολή θέλετε προς την UEFA, να τη διαβιβάσετε προς εμάς την ΕΠΟ και εμείς θα την αποστείλουμε άμεσα προς την UEFA, και θα σας γνωστοποιήσουμε την απάντηση της».

Αντ’ αυτού, με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η επιστολή μας προς την  UEFA δεν απεστάλη ποτέ για λόγους που η ίδια η ΕΠΟ και ο Πρόεδρός της γνωρίζουν καλύτερα από τους 9.000.000 Έλληνες.

Ως εκ τούτου είμαστε πλέον αναγκασμένοι να δημοσιοποιήσουμε την επιστολή που αποστείλαμε προς την UEFA, επιστολή που απευθυνόταν προς τον Πρόεδρο της FIFA κο Gianni Infantino, τον γενικό γραμματέα της UEFA κο Θεόδωρο Θεοδωρίδη, και παράλληλα κοινοποιείτο προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κο Γ. Γκιρτζίκη, μη έχοντας καμία άλλη εναλλακτική και εξαντλώντας όλες τις καλοπροαίρετες «άμυνές μας».

Ακολουθούν το κείμενο της επιστολής στα Αγγλικά και στα Ελληνικά:ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια