ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΘΕΣΤΙΑ 2016:Εντυπωσίασε η Θεατρική Ομάδα Παραβόλας(φωτορεπορτάζ)



Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων η επίσημη έναρξη για τα "ΘΕΣΤΙΑ 2016".
Με έναν σύντομο χαιρετισμό έγινε η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων και η ενημέρωση των Δημοτών για τις εκδηλώσεις,που τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και της Π.Δ.Ελλάδας.


Να τονίσουμε ότι καθ'όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείο και Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αγρινίου.
Στην συνέχεια η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραβόλας με την παράσταση "Ράφτης Κυριών"ανέβηκε στην σκηνή και έραψε κουστούμια και καταστάσεις.
Σε ένα κατάμεστο χώρο οι ηθοποιοί ,έδωσαν επαγγελματική διάσταση στην παράσταση,με την άψογη ερμηνεία των ρόλων.



Το κοινό,μικροί και μεγάλοι  πραγματικά παρακολουθούσαν με προσοχή τις "ίντριγκες" επί σκηνής και γελούσαν με τις ατάκες.
Στο τέλος όπως ήταν φυσικό απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων και τα συγχαρητήρια των διοργανωτών.




Ο πρόεδρος της Δόξας κ.Γιάννης Κόκκαλης ευχαριστεί τον κόσμο για την ενεργή συμμετοχή στις φετινές εκδηλώσεις και ειδικά τους Εθελοντές που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στην διοργάνωση των εκδηλώσεων,καθώς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετέχουν και φυσικά τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια.



Όλο το φωτορεπορτάζ στο:http://kainourgiopress.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια