ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση του Π.Κουρουμπλή με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας


Αντιπροσωπεία της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας  την 1-10-2016 συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Παναγιώτη, μετά από επίσκεψη του ανωτέρω  στα γραφεία της  Δ.Α Ακαρνανίας παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης.

Πρωταρχικό θέμα συζήτησης υπήρξε η αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας  που περιλαμβάνει πλέον την παραμονή όλων των Αστυνομικών τμημάτων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας (Δ.Α Αιτωλίας και Δ.Α Ακαρνανίας), η σύσταση της υπηρεσίας  Αμέσου Δράσεως Αγρινίου με προσωπικό που θα μετατεθεί έκτακτα εκτός των υπηρετούντων στην Δ.Α. Ακαρνανίας, η υλικοτεχνική υποδομή,  οι περικοπές δαπανών, κ.α

 Εκτενή συζήτηση έγινε για το νέο μισθολόγιο με το οποίο θα  αμείβονται τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων δυνάμεων καθώς και το θέμα της, μη τήρησης των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε  όπου σύμφωνα με αυτές, οι μειώσεις των μισθών των ένστολων κρίνονται ως παράνομες και αντισυνταγματικές και θα πρέπει να επανέλθουν στους μισθούς του Αυγούστου του έτους 2012.

 Επίσης ευχαριστήσαμε τον κ. Υπουργό για την συνεργασία  τόσο αυτού όσο και των συνεργατών του με την Ένωση μας, σχετικά με το θέμα της  αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας , η οποία συνεργασία  είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή όλων των Αστυνομικών τμημάτων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας καθώς και την σύσταση της υπηρεσίας  Αμέσου Δράσεως Αγρινίου.

  Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο για την καθημερινή αυταπάρνηση και προσήλωση στο καθήκον υπέρ της Ελληνικής κοινωνίας , όσο και για την τεράστια προσφορά των Ελλήνων Αστυνομικών στο προσφυγικό πρόβλημα.

   Τέλος ο κ. Υπουργός μας δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει στο τέλος της διαπραγμάτευσης με την «τρόικα» να βρει τρόπους ώστε να μην θιγεί περισσότερο ό είδη «τσεκουρωμένος» μισθός των Ελλήνων Αστυνομικών και να αποκατασταθούν οι μισθολογικές αδικίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια