ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Αλλαγή στο αυριανό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων



Αύριο Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 Ελάτε να γιορτάσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα με μουσική και χορό στη «Χώρα της Φαντασίας». Θα διασκεδάσουμε με κατασκευές, γιορτινές λιχουδιές, θεατρικά δρώμενα με τον Σκρούτζ και το πνεύμα των προηγούμενων Χριστουγέννων. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε μια παρέα. (Υπεύθυνες κ.κ. Νικολάου Γ., Στρουγγάρη Μ., Ζαρκάδα Κ., Κανιούρη Β. και Παπανίκου Β.) Παλαιά Δημοτική Αγορά.
11:00-13:30 και 17:00-18:00 Επιδείξεις TAE KWON DO στην Πλατεία Δημάδη – Παγοδρόμιο.
12:30 Ελάτε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί με Χριστουγεννιάτικη διάθεση σε ρυθμούς latin, hip-hop και μοντέρνου χορού με την ακαδημία χορού «DANCE ACADEMY» (Υπεύθυνη κ. Ελένη Πίσιου), στην Πλατεία Δημοκρατίας.


17:00  Ένα «Νεραϊδοκομμωτήριο»  θα έχει στηθεί για όλα τα κορίτσια, ενώ για τα αγόρια θα υπάρχουν Christmas tattoo & wave hair design, στην Χριστουγεννιάτικη Πόλη – Παλαιά Δημοτική Αγορά - Διοργάνωση Ακτίνα Εθελοντισμού και ΙΕΚ Τομή.
18:00 Τα παιδιά του τμήματος δημιουργικής απασχόλησης και θεατρικού παιχνιδιού της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Παναγία η Παραμυθία» της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα περιμένουν όλα τα παιδιά για να ζωντανέψουν μαζί Χριστουγεννιάτικα παραμύθια όπως: «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» του Ε. Τριβιζά, «Η μπουγάδα του Άη Βασίλη» της Ι. Κυρίτση, «Η Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ε. Τριβιζά κ.α. Εμψυχώτριες κ. Γκουρνέλου Κατερίνα και κ. Σελεβίστα Μέλισσα, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.
19:00 «Χορεύω για τη ζωή». Χορεύουμε για το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα». Ενωμένοι, πιασμένοι χέρι-χέρι δίνουμε ζωή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μια συνδιοργάνωση του Δήμου Αγρινίου και των Συλλόγων  «Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου», «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι», «Ζευγαράκι», «Συντροφιά με την Παράδοση», «Ο Αιτωλός», «Οι Ρίζες», «Παγκρήτιος», «Χοροστάσι», «Θεστιείς», «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου και είναι φιλανθρωπικού σκοπού. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα».
Τιμή εισόδου 3 Ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια