ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Προβλήματα και στο καταφύγιο της Φιλοζωικής,έκκληση για κουβέρτες και τροφή

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καταφύγιο

Προβλήματα προκάλεσαν οι πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την Δυτική Ελλάδα και στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου.Όπως ανέφερε στο agriniolike η πρόεδρος της Φιλοζωικής, Βούλα Αναγνωστοπούλου ,πάγωσε η δεξαμενή νερού ,ενώ υπήρξαν και αρκετά σπασίματα σε διάφορα είδη του χώρου,χωρίς όμως να αντιμετωπίσουν κάποιο κίνδυνο τα αδέσποτα που φιλοξενούνται εκεί.Όμως κάνει έκκληση για κουβέρτες,είδη προστασίας και τροφές ,καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί,ενώ πρέπει να φροντίσουν και πάρα πολλά άλλα αδέσποτα σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αγρινίου που βρίσκονται εκτεθειμένα στο κρύο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας της οργάνωσης:6947-71 83 72

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/17, 1:54 μ.μ.

    Ο δήμος του δίνει ένα ποσό σχετικά ικανοποιητικό κάθε χρόνο.. Που πάνε αυτά τα λεφτά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;; Εσείς το ξέρατε ότι μαζεύουν όποια σκυλιά θέλουν αυτοί και προχθές γύρισαν την πλάτη σε δέκα κουταβάκια που ήταν μέσα στη βροχή και πήγε μια κοπέλα και τα έσωσε;; Τα δύο είχαν ήδη πεθάνει και το τρίτο ήταν εντελώς παγωμένο έτοιμο να πεθάνει;; Που ήταν η "φιλοζωική" τότε;; Ε;; Σπίτια τους! Δόξα το Θεό χάρη στην κοπελίτσα τα 8 κουταβάκια που έμειναν είναι μια χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/17, 8:17 π.μ.

      Η ΜΑΜΑ ΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?? ΤΗΝ ΕΙΔΑΑΤΕ?? ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ. ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/1/17, 8:20 π.μ.

      ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΗ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥΣΣ. .ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ, ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ΣΤΗΡΩΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΖΩΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΗ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΕΞΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/1/17, 8:47 π.μ.

      Αυτο γινεται συνεχεια,οι λογοι ειναι πολλοι,2-3 ατομα τρεχουν μονο,μες το καταφυγιο υπαρχουν ηδη 70 ενηλικα ζωα.Δεν εχουν χωρο για αλλα,εαν τα πανε εκει θα σκοτωθουν απ τα μεγαλυτερα.Πρεπει να βρεθουν φιλοξενειες .Οι φιλοζωοι ειμαστε γεματοι με ζωα,που δεν βγαινουμε οικονομικα να ταιζουμε αυτα που εχουμε κ ταδεσποτα της γειτονιας.Που ειναι τα δωρεαν προγραματα στειρωσεων ?Που ειναι ο Δημος που παιρνει κονδυλι για ταδεσποτα?Στην φιλοζωικη φτανουν καποια σακια τροφης και καποιες στειρωσεις ελαχιστες κι αυτες με παρακαλια.Τι να σου κανει η φιλοζωικη που νσ παει τα κουταβια?Ολοι μας πρεπει να βοηθαμε και να διαμαρτυρηθουμε στον δημο.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.