ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγγελόκαστρο :Συνελήφθη 30χρνος Αλβανός με 14 κιλά χασίς(φωτο)



Ο δράστης μετέφερε με αυτοκίνητο δώδεκα ανισοβαρή δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 14 περίπου κιλών

Συνελήφθη, σήμερα (2-2-2017) τα ξημερώματα, στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγγελοκάστρου Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 30χρονος, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στη Χώρα.

Η σύλληψη του δράστη, είναι αποτέλεσμα στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και ιδίως της εισαγωγής και μεταφοράς τους στην Χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο, να επιβαίνει ως οδηγός σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε έρευνα που ενήργησαν στο όχημα βρήκαν και κατέσχεσαν δώδεκα ανισοβαρή δέματα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 13 κιλών και 776 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκαν ακόμη (5,3) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, που βρέθηκε χύμα μέσα στην τσιγαροθήκη του οχήματος, το χρηματικό ποσό των (430) ευρώ καθώς και το κινητό τηλέφωνο του δράστη, ως μέσο επικοινωνίας για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης των παράνομων εγκληματικών του πράξεων.



Σημειώνεται ότι, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί και στις (22-11-2016) στο Μεσολόγγι, ως διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει την διάπραξη κακουργημάτων σχετικά με τα ναρκωτικά – μεταφορά – κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. (ΣΧΕΤ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-11-2016: Συνελήφθη στο Μεσολόγγι διευθυντικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που εμπλέκεται σε εισαγωγή στη Χώρα και διακίνηση ναρκωτικών)

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια