ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για την Τρίτη 21-3

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ηλιοφάνεια

Καλές καιρικές συνθήκες με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 21 Μαρτίου σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Μετά το μεσημέρι όμως στα νότια θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες αργά το βράδυ αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές στη Νότια Πελοπόννησο, στις Νότιες Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και λίγες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 22, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 20, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 2 με 4 μποφόρ, αλλά στα νότια πελάγη σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν σε μέτριους μέχρι ισχυρούς, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες στα νότια σε μέτριους.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.
πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια