ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια, 23-3

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρινιολικε ζωδια

Κριός
Η ημέρα ενδείκνυται για εσωτερικές αναζητήσεις και ευρύτερες ανασκοπήσεις. Κλείσου λίγο στον εαυτό σου και προσπάθησε να καταλάβεις τι δεν κάνεις σωστά και δεν σε ικανοποιούν οι συνθήκες της ζωής σου. Φρόντισε λοιπόν να αλλάξεις τακτική και μεθόδους, προκειμένου να απαλλαγείς από καθετί που σε δυσαρεστεί και σε κρατάει στάσιμο. Αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ζωή σου και να είσαι πιο ήρεμος. Κάποια μικροεμπόδια που ίσως επιμείνουν λίγο παραπάνω, μη σε απασχολούν, αφού σύντομα θα τα υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές
Μπορεί η πίεση και το άγχος να κατακλύζουν τη ζωή σου, αλλά δεν έχεις λόγο να τα μεταφέρεις και στα προσωπικά σου. Φτιάξε τη σχέση σου έτσι ώστε να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και να χαλαρώνεις. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τόλμησε να δείξεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου σε αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες, αλλά αν συνεργαστείς σωστά με έμπιστους συνεργάτες, θα μπορέσεις ανταπεξέλθεις σε αυτές. Η κατάσταση στα οικονομικά σου είναι ασφυκτική, λόγω πολλών εξόδων που έχουν προκύψει. Κάνε λίγη υπομονή και θα μπορέσεις να βρεις τις πηγές που αναζητάς για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Μελέτησε καλά τις αποφάσεις σου για συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, γιατί ίσως δεν είναι αυτό που φαίνονται.



Ταύρος
Η επαναστατική σου διάθεση σήμερα, σε συνδυασμό με τις θετικές επιρροές των αστρολογικών όψεων, σου δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να προβείς σε εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές, που θα αλλάξουν τις συνθήκες τις ζωής σου προς το καλύτερο. Έχεις καθαρό μυαλό και σωστή κρίση, γεγονός που σε βοηθάει να αναγνωρίσεις και να αξιοποιήσεις όλες εκείνες τις ευκαιρίες που θα σε ωφελήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε μην κολλάς σε ασήμαντα πράγματα. Έτσι, προκαλείς χωρίς λόγο μόνο γκρίνιες και παράπονα, καταλήγοντας να φθείρεις εσύ ο ίδιος τη σχέση σου. Χαλάρωσε και άλλαξε στάση, για να φτιάξουν τα πράγματα. Αν αναζητάς το άλλο σου μισό, μη χάνεις το χρόνο σου με περιστασιακές σχέσεις που δε σε καλύπτουν πραγματικά και διεκδίκησε αυτό που είχες θέσει εξ αρχής ως στόχο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό σημείο. Ωστόσο, θα ήταν σωστό από μέρους σου να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτό μέτωπο με το παρελθόν, για να σχεδιάσεις απερίσπαστος το μέλλον σου. Η κατάσταση των οικονομικών σου επιβάλλει περισσότερη υπευθυνότητα και κυρίως εντατικό περιορισμό περιττών εξόδων.


Δίδυμοι
Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στην υλοποίηση νέων στόχων, που καιρό σχεδίαζες. Έχεις κάθε πιθανότητα να τα καταφέρεις, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Παράλληλα, μην παραλείπεις να βρίσκεις χρόνο να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι, γιατί όχι μόνο το έχεις ανάγκη, αλλά το αξίζεις κιόλας.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι στα καλύτερά τους. Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου σε στηρίζει σε κάθε στιγμή και σου εκδηλώνει με κάθε τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον του για σένα. Εσύ από τη μεριά σου, το εκτιμάς όλο αυτό και φέρεσαι ανάλογα. Αν είσαι μόνος, στο πολύ κοντινό μέλλον θα γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μετά από πολλές προσπάθειες έχεις καταφέρει πολλά. Αν γίνεις λίγο πιο θετικός και αισιόδοξος, το μέλλον της δουλειάς σου προβλέπεται ακόμη καλύτερο. Πρόσεχε μόνο τη στάση σου απέναντι στους συνεργάτες σου, γιατί οι κόντρες και οι εντάσεις δε θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν για αρκετό διάστημα και εφόσον δεν μπορείς να το αλλάξεις εντελώς αυτό, τουλάχιστον μην κάνεις επιπλέον έξοδα.


Καρκίνος
Συνειδητοποιείς ότι η κρίση σου μέχρι τώρα δεν ήταν σωστή και αναθεωρείς τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Έτσι, ξέρεις ακριβώς τι γίνεται στη ζωή σου και κάνεις σωστές σκέψεις και ενέργειες. Τα καταφέρνεις μια χαρά, οπότε συνέχισε έτσι και μην κάθεσαι λεπτό.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή σήμερα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Ο ερωτισμός σου έχει βγει στην επιφάνεια και ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα. Απόλαυσέ το και μην επιχειρήσεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν τα προβλήματά σου και θα χαλάσουν αυτό το κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, άλλαξε στάση και γίνε πιο θετικός και θα δεις ότι αμέσως και η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτό κεφάλαιο του παρελθόντος και κατόπιν να προβείς στο σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων σχεδίων. Στη διαχείριση των οικονομικών σου συνέχισε να είσαι πολύ προσεκτικός. Συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν απαιτούν διεξοδική μελέτη, καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται.


Λέων
Το επικοινωνιακό κλίμα της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις κάθε τύπου, για να γλυτώσεις από παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Φρόντισε να περιτριγυρίζεσαι από λίγα άτομα, με τα οποία ξέρεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς, και βρες την ευκαιρία να ζητήσεις συμβουλές για το πώς θα διαχειριστείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου, οπότε εκμεταλλεύσου το και άσε τα υπόλοιπα στην άκρη. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η ερωτική σου διάθεση είναι υψηλή και άμεσα αντιληπτή από όσους σε περιτριγυρίζουν.

Επαγγελματικές
Έχεις την τάση να προσπερνάς διαρκώς τις δυσκολίες της δουλειάς σου και να μην τις αντιμετωπίζεις. Αυτό όμως δεν έχει κανένα νόημα, καθώς εμφανίζονται ξανά και ξανά στο δρόμο σου και σε αγχώνουν. Άλλαξε λοιπόν στάση και φρόντισε να λύνεις άμεσα τα προβλήματά σου. Ανάλογα πρέπει να διαχειρίζεσαι και τα οικονομικά σου και να μην αφήνεις τα χρέη να σε πνίγουν και να φτάνεις σε αδιέξοδο. Γίνε πιο υπεύθυνος και οργανωμένος.


Παρθένος
Η στάση σου απέναντι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αλλά και στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, είναι πολύ αρνητική. Βλέπεις τα πράγματα πολύ χειρότερα απ’ ό,τι είναι και πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, ενώ από την άλλη αρνείσαι πεισματικά την όποια βοήθεια σου προσφέρουν αυτοί που σε νοιάζονται. Διόρθωσε γρήγορα τη συμπεριφορά σου, γιατί εσύ ο ίδιος δυσκολεύεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στα αισθηματικά σου που σε δυσαρεστούν. Κάνε λοιπόν ό,τι καλύτερο μπορείς, για να διορθώσεις καθετί που κρατάει πίσω τη σχέση σου και κατόπιν φρόντισε να περάσεις μια ήρεμη και τρυφερή βραδιά με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βάλε την καλή σου διάθεση και ετοιμάσου να απαλλαγείς σύντομα από τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου οι συνθήκες είναι δύσκολες και περίπλοκες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου για να κάνεις εκείνες τις ενέργειες, που θα αλλάξουν κάπως τα πράγματα. Και τα οικονομικά σου όμως είναι πολύ πιεσμένα και καλό θα ήταν να προσέχεις πολύ τυχόν συναλλαγές, καθώς μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις.


Ζυγός
Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ μπερδεμένες, ενώ λάθη του παρελθόντος φέρνουν στην επιφάνεια δυσάρεστες συνέπειες. Καλά θα κάνεις λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα και να κλειστείς στον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις. Έτσι, όχι μόνο θα αποφύγεις τα χειρότερα, αλλά θα βρεις και την ευκαιρία να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να δεις πού βαδίζεις.

Αισθηματικές
Τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου σε έχουν απορροφήσει πολύ και έχεις παραμελήσει πολύ τη σχέση σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τα άγχη σου και βρες χρόνο να περάσεις όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, καθώς αναμένεται μέσα σε αυτές να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, οπότε κάνε ένα μικρό διάλειμμα για να απολαύσεις αφενός τις επιτυχίες σου και αφετέρου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται, οπότε πάρε αποφάσεις και κλείσε συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν κι άλλο, μιας κι έχεις την εύνοια των άστρων.


Σκορπιός
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ώστε να κάνεις όλες τις αλλαγές που καιρό τώρα σκέφτεσαι και που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, οπότε μην επιτρέψεις σε τίποτα και κανέναν να σε πτοήσει.

Αισθηματικές
Η ημέρα αναμένεται άκρως θετική για τα αισθηματικά σου. Το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου είναι άκρως ερωτικό και θα περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, φρόντισε να γίνεις πιο προσιτός και να δίνεις περισσότερο χώρο σε όσους σε πλησιάζουν, καθώς ανάμεσά τους μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις φέρει τα πράγματα εκεί που ήθελες και έχεις έτσι τη δυνατότητα αλλά και την πείρα να ξεπεράσεις εύκολα όποιο εμπόδιο προκύψει. Τα οικονομικά σου θα σταματήσουν να σε απασχολούν τόσο, μόνο όταν οργανωθείς σωστά και κινείσαι στα έξοδά σου με περισσότερη πειθαρχεία. Η ημέρα δεν ευνοεί ρίσκα, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε διαψεύσουν οι επιλογές σου και να πέσεις σε παγίδες.


Τοξότης
Η στασιμότητα που επικρατεί στη ζωή σου γενικότερα σε εκνευρίζει και σε δυσαρεστεί. Μην περιμένεις όμως να αλλάξουν από μόνα τους τα πράγματα και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Με σιγουριά και θετική διάθεση, κάνε αλλαγές που θα φέρουν νέα δεδομένα, τα οποία θα σε ικανοποιούν.

Αισθηματικές
Έχουν προκύψει ορισμένα προβλήματα στη σχέση σου που σε βασανίζουν και σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα λύσεις και να επανορθώσεις. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου να απαλλαγείς σύντομα από τη μοναξιά σου, καθώς ένα άτομο θα μπει στη ζωή σου και θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα, αλλά πρέπει να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και να μην αφήνεις τίποτα να σε πτοεί, για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση με τους συνεργάτες σου, γιατί η καλή συνεργασία μαζί τους θα σου λύσει τα χέρια σε ζητήματα που από μόνος σου δεν μπορείς να διαχειριστείς. Στα οικονομικά σου κινήσου με περισσότερη επιφυλακτικότητα σε διάφορες προτάσεις που θα δεχτείς, γιατί ίσως κρύβουν παγίδες.


Αιγόκερως
Σήμερα τα πράγματα στη ζωή σου θα κυλήσουν ήρεμα και ομαλά, οπότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, που θα σε ξεκουράσουν και θα σε ανανεώσουν. Έχεις ασχοληθεί πολύ με ξένα ζητήματα, οπότε δικαιούσαι τώρα να δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και να διεκδικήσεις με αποφασιστικότητα όσα έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Μην ξεχνάς ότι για να έχεις μια σωστή και καλή σχέση, πρέπει να είσαι πάντα ειλικρινής απέναντι στον σύντροφό σου, και για τα αισθήματά σου αλλά και για όσα σε προβληματίζουν. Έτσι, θα ξέρει κι εκείνος πού βαδίζει και θα φέρεται ανάλογα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά άτομα, αλλά καλό θα ήταν να ξεχωρίσεις μέσα σε αυτούς ποιοι πραγματικά αξίζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα κυμαίνονται σε καλά επίπεδα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη σοβαρότητα και πειθαρχεία ως προς τη διαχείρισή τους, γιατί έχεις την τάση να αφήνεις τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται και να σε πνίγουν.


Υδροχόος
Σήμερα θα είσαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά, γεγονός που δε σε αφήνει να κρίνεις σωστά κάποια πράγματα. Το πρόβλημα είναι κυρίως στο μυαλό σου, αφού μεγαλοποιείς τα προβλήματα και πελαγοδρομείς σε καταστάσεις, που δε θα έπρεπε να σε αγχώνουν τόσο. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως που σε πίεζαν, δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους και αυτό σε ανακουφίζει.

Αισθηματικές
Είναι καιρός επιτέλους να αντιμετωπίσεις και να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, αλλιώς θα βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να επανορθώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να φέρεσαι απότομα σε αυτούς που σε πλησιάζουν και δίνε πιο εύκολα ευκαιρίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, οπότε μην κινείσαι επιπόλαια και μη βιαστείς να κλείσεις συμφωνίες, αν δεν έχεις μελετήσει πρώτα προσεκτικά κάθε παράμετρό τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακάμπτουν και θα πάρεις βαθιές ανάσες.


Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται άκρως θετική και αισιόδοξη. Έχεις τρομερή ενέργεια και ζωντάνια, γεγονός που σε βοηθάει να εκμεταλλευτείς κάθε αδρανή προοπτική βελτίωσης που υπήρχε. Είσαι συγκεντρωμένος και ήρεμος και τακτοποιείς χωρίς άγχος και πανικό τα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να εξελίσσονται υπέρ σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, γίνε πιο θετικός και ευχάριστος και θα δεις ότι αμέσως θα προσελκύσεις πολλά άτομα.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου νέες συμφέρουσες προτάσεις που θα προκύψουν, θα σε χαροποιήσουν και στο άμεσο μέλλον θα σε ωφελήσουν εξαιρετικά. Φρόντισε να απαλλαγείς γρήγορα από τις οικονομικές υποχρεώσεις σου και μην επιχειρήσεις σύντομα νέα ανοίγματα. 
προβλέψεις:tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια