ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Ξεκίνησαν οι εργασίες στο κτήριο του Παιδικού Σταθμού Εργατικής Εστίας


Ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι με την λήξη των μαθημάτων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου που συστεγάζεται στο κτήριο.οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης(εξωτερικά) στο κτήριο του Παιδικού Σταθμού Εργατικής Εστίας.



Λόγω της παλαιότητας παρατηρήθηκαν φθορές στα επιχρείσματα του κτηρίου και μάλιστα πριν λίγες ημέρες έπεσαν σοβάδες στο πεζοδρόμιο χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάποιο ατύχημα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κα.Αναστασία Παπαγιαννοπούλου ,ο σύλλογος είχε στείλει έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες από τον Ιανουάριο του 2017,αφού και τότε είχαν παρατηρηθεί πτώσεις σοβάδων.


Έτσι μετά και τις νέες αποκολλήσεις άμεση ήταν η αντίδραση του νέου υπεύθυνου Αντιδημάρχου  Αγρινίου κ.Σπύρου Αδάμη ,ο οποίος σε συνεννόηση με τον Διευθυντή Α/μιας Εκπαίδευσης  Π.Ε Αιτ/νιας κ.Χρήστο Κολοβό,έδωσε εντολή για άμεση έναρξη των εργασιών.


Σήμερα συνεργείο γκρεμίζει όλα τα σαπίσματα ,ενώ στο διάστημα των διακοπών του Πάσχα θα γίνουν ολικές εργασίες σε όλο το κτήριο.


Η Τροχαία Αγρινίου απέκλεισε το σημείο για τα οχήματα και την ασφάλεια των πολιτών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια