ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 10-4

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ζώδια

Κριός
Σήμερα βλέπεις αρκετές καταστάσεις της ζωής σου πιο ξεκάθαρα και αποφασίσεις να γίνεις πιο υπεύθυνος, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Η επιπολαιότητά σου έχει οδηγήσει στη συσσώρευση πολλών ευθυνών και οφείλεις να δραστηριοποιηθείς άμεσα και να προγραμματιστείς σωστά για να τις τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές
Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από το άγχος που σε είχε καταβάλει, λόγω της αδυναμίας σου να χειριστείς προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Τα δεδομένα ανατρέπονται προς το καλύτερο και εσύ βρίσκεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις, σταμάτα να περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν και κάνε εσύ την πρώτη κίνηση προς αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου γνωρίζουν μια άκρως ευνοϊκή περίοδο, με νέες συνεργασίες και συμφέρουσες ευκαιρίες να έρχονται διαρκώς στο προσκήνιο και να σε πηγαίνουν ολοένα και πιο κοντά στην επιτυχία. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες και χρέη για να ανακουφιστείς.

Ταύρος
Ζητήματα οικογενειακής φύσεως θα απορροφήσουν σήμερα όλη τη σκέψη και την ενέργειά σου, αφού η ημέρα θα φέρει προβλήματα που θα απαιτήσουν άμεση και οριστική επίλυση. Μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι και κουράζεσαι σε κάποιο σημείο, αλλά μην πτοείσαι, διότι η οικογένειά σου σε έχει ανάγκη και ξέρεις ότι μπορείς να βοηθήσεις.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε ευνοούν, ώστε τα αισθηματικά σου να περάσουν σε μια νέα περίοδο ευημερίας. Θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και με αμοιβαία κατανόηση και υποχωρήσεις, θα βρείτε την χρυσή τομή σε όλα τα προβλήματά σας. Αν παραμένεις ελεύθερος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις απελπισμένος από τη μοναξιά σου, γιατί το να δώσεις ελπίδες σε κάποιον που δε θες, θα κάνει κακό και σε εσένα και σε εκείνον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και χωρίς να έχεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα, αποφασίζεις να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα, γιατί οι μέχρι τώρα λάθος χειρισμοί σου, σε έχουν φέρει σε πολύ δύσκολο σημείο.

Δίδυμοι
Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείς να βρεις να βρεις τον χρόνο και την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα, που θα σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, και που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους, ώστε να πραγματοποιήσεις ευκολότερα τα όνειρά σου.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, θα έχεις τις συνθήκες που θες, μόνο όταν το αποφασίσεις εσύ και αρχίσεις να φέρεσαι ανάλογα. Αν θες ηρεμία, τότε σταμάτησε να κολλάς σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζεις διαρκώς. Όλα εξαρτώνται από εσένα, οπότε δεν έχεις παρά να αλλάξεις άμεσα στάση. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πιεστείς πολύ λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, αλλά δεν πρέπει με τίποτα να το βάζεις κάτω και να απογοητεύεσαι. Οπλίσου με υπομονή και θα τα βγάλεις πέρα. Φρόντισε να μελετήσεις πολύ προτάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, γιατί ίσως κρύβουν κινδύνους.

Καρκίνος
Έχεις την εύνοια της τύχης, οπότε τόλμησε να ρισκάρεις και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους. Γνωρίζεις τις δυνατότητες που έχεις, οπότε φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Αν κινείσαι βάσει λογικής και δεν παρασυρθείς σε επιπολαιότητες, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να αποτύχεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά και ό, τι προβλήματα είχες, εξαλείφονται οριστικά. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η σημερινή σου γοητεία θα τραβήξει πολλά βλέμματα, αλλά κυρίως θα φέρει κοντά σου αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου όλα βαίνουν καλώς, εκτός από ορισμένες λεπτομέρειες που σε κρατάνε λίγο πίσω. Επιστράτευσε τη λογική και το δυναμισμό σου, ώστε να απαλλαγείς οριστικά από αυτές και να προχωρήσεις μπροστά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αλλά μην επαναπαύεσαι στιγμή.

Λέων
Το τοπίο στη ζωή σου γίνεται σήμερα πιο ξεκάθαρο κι έτσι καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε προβλημάτιζαν ή σε στενοχωρούσαν. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαμβάνεις στο εξής την καθημερινότητά σου. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν, να διαιωνίζονται και να ρίχνουν το ηθικό σου.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να παραμερίσεις τον εγωισμό σου και να ασχοληθείς με τις ανάγκες και τα προβλήματα του συντρόφου σου. Έτσι, θα είστε και οι δύο καλά και ήρεμοι, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ανυπόμονος και κυρίως μη αεροβατείς. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και διεκδίκησε εφικτούς στόχους.

Επαγγελματικές
Η σημερινή ημέρα θα είναι εξαιρετικά εποικοδομητική, αφού είσαι πολύ δυναμικός και δημιουργικός. Θα αλλάξεις ό, τι δε σε ικανοποιεί και θα διεκπεραιώσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Στον οικονομικό τομέα, θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να οργανωθείς σωστά και να κάνεις τα ανοίγματα που θες, χωρίς όμως να χάσεις τις ισορροπίες σου.

Παρθένος
Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες και εμπόδια στα σχέδιά σου, αλλά δεν πρέπει να πτοηθείς. Συνέχισε να ακολουθείς την ορθή πορεία που έχεις χαράξει και σύντομα που τα πράγματα θα ηρεμήσουν, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου. Αν κινείσαι με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι τεταμένα και θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις ενέργειές σου, ώστε αφενός να μην επιδεινώσεις την κατάσταση και αφετέρου να βελτιώσεις όσο γίνεται τις συνθήκες. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μια νέα γνωριμία αναμένεται να εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Πρόσεχε πολύ τη σχέση σου με τα άτομα της δουλειάς σου, γιατί ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις και έντονες διαφωνίες. Απομονώσου σήμερα και δούλεψε μόνος σου, για να το αποφύγεις όλο αυτό. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν πολύ, οπότε προσπάθησε σιγά-σιγά να τακτοποιείς τις εκκρεμότητές σου, μέχρι να απαλλαγείς οριστικά από αυτές.

Ζυγός
Απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές αναμένεται να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, αλλά φρόντισε να μην επηρεαστείς πολύ και χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Επιδίωξε να παραμείνεις ψύχραιμος και γρήγορα θα καταφέρεις να συντονιστείς στη νέα πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Η ημέρα θα είναι εξαιρετικά θετική και ήρεμη, οπότε δεν έχεις παρά να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και να το απολαύσετε, κάνοντας πράγματα που από κοινού σας ευχαριστούν. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μη διστάζεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς αυτόν που σε ενδιαφέρει και σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από αλλαγές ή σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, γιατί ίσως η σκέψη σου δεν είναι και τόσο καθαρή. Άφησε τα πράγματα ως έχουν και επιχείρησε να παρέμβεις στις εξελίξεις, όταν το γενικότερο σκηνικό είναι πιο ευνοϊκό. Με ανάλογη επιφυλακτικότητα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου.

Σκορπιός
Η γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατήσει θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, αλλά με λογική και αποφασιστικότητα δεν θα αργήσεις να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Η πορεία που θα χαράξεις θα είναι απόλυτα ορθή, οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αποδιοργανώσει.

Αισθηματικές
Το πιεστικό σου πρόγραμμα και οι αυξημένες απαιτήσεις είναι λογικό να απορροφούν πολύ από το χρόνο σου, αλλά θα πρέπει έστω και με το ζόρι να αφιερώσεις περισσότερες στιγμές, γεμάτες ρομαντισμό και αγάπη, στο ταίρι σου, γιατί έτσι μόνο θα έρθετε πιο κοντά και θα περνάτε όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σου θα σε προσεγγίσει και θα σε εκπλήξει ευχάριστα, εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του για σένα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα κυλούν ομαλά κι εσύ δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι για τίποτα. Κάνε λοιπόν νέα ξεκινήματα και μη φοβάσαι τίποτα, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα προς το παρόν, αλλά μελλοντικά θα ζοριστείς από διάφορες δυσκολίες.

Τοξότης
Η ημέρα είναι ιδανική για ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι, τι έχεις πετύχει και τι σκοπεύεις να επιδιώξεις στο εξής. Οι επαφές σου με αξιόλογα άτομα είναι πολύ καλές, οπότε φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό, για να σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που σε κρατάνε πίσω. Οργανώσου σωστά και σύντομα θα δεις τους νέους σου στόχους να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές
Έχεις την τάση να κρατάς μέσα σου τα συναισθήματά σου για τον σύντροφό σου και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό. Άλλαξε στάση και άρχισε να εξωτερικεύεις όσα νιώθεις για εκείνον. Θα δεις ότι θα δεθείτε τόσο πολύ και θα είναι τόσο διάχυτη η αγάπη μεταξύ σας, που θα μετανιώσεις που δεν εκφραζόσουν τόσο καιρό. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην κλείνεσαι άλλο στο σπίτι σου και βγες έξω, τολμώντας να διεκδικήσεις αυτόν που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, φρόντισε να είσαι πού προσεκτικός και επιφυλακτικός. Μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου σε κανέναν από τους συνεργάτες σου, όσο κι αν πιστεύεις ότι είναι έμπιστοι. Να θυμάσαι ότι στις μέρες μας ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ότι εχθροί υπάρχουν κι εκεί που δεν το φαντάζεσαι. Τα οικονομικά σου απαιτούν πολλή προσοχή, γιατί η τάση σου για περιττά έξοδα σε έχει φέρει σε πολύ δύσκολο σημεία.


Αιγόκερως
Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία και ο απαραίτητος χρόνος να ασχοληθείς με την εμφάνιση και την υγεία σου. Ξεκουράσου και ανανεώσου, γιατί το αξίζεις και το έχεις μεγάλη ανάγκη. Επίσης, φρόντισε να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσεις τη στάση και την άποψή σου για πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου και γνωρίζοντας καλά που βαδίζεις, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και να δρομολογήσεις όνειρα και επιδιώξεις που καιρό τώρα δεν τολμούσες. Στο τέλος θα δεις ότι η σκληρή σου προσπάθεια άξιζε, αφού θα ανταμειφθείς στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή μέρα παρέα με το ταίρι σου. Μείνε μακριά από καθημερινά άγχη και απλά χαλάρωσε. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, ετοιμάσου να υποδεχτείς πολύ σύντομα ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, που θα την γεμίζει χρώμα και χαρά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου και για δικά σου θέματα, γιατί η προσπάθεια να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου, θα σε κάνει να ανοίξεις πολλά μέτωπα και να μην καταφέρεις να πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου είναι πολύ πιεσμένα και καλά θα κάνεις να κινείσαι πολύ συγκρατημένα μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου.

Υδροχόος
Σήμερα θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι και το πρόγραμμά σου πολύ πιεσμένο. Προετοιμάσου λοιπόν και οργανώσου σωστά, ώστε να τακτοποιείς τα θέματά σου χωρίς να αγχώνεσαι πολύ. Αν κάπου δυσκολευτείς πολύ, καλό θα ήταν να ζητήσεις τη βοήθεια οικείων σου προσώπων, γιατί όντας έξω από το πρόβλημα βλέπουν πιο αντικειμενικά και μπορούν να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, θες να γίνονται τα πράγματα μόνο με τον δικό σου τρόπο και ο σύντροφός σου αναγκάζεται να υποχωρεί, προκειμένου να μην έχει γκρίνιες. Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι η σχέση αποτελείται από δύο άτομα και έχετε και οι δύο ανάγκες και θέλω. Πρέπει λοιπόν να αρχίσεις κι εσύ να σέβεσαι τα θέλω του συντρόφου σου για να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, τα πράγματα με αυτόν που σε ενδιαφέρει, ίσως δεν εξελιχθούν και με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τα σχέδιά σου, αλλά προσπάθησε αυτές τις μέρες των ανατροπών να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, λόγω εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Τακτοποίησέ τες λοιπόν άμεσα για να ανακουφιστείς.

Ιχθείς
Επιστράτευσε σήμερα το ένστικτο και τη διορατικότητά σου, ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε προβλήματα που θα προκύψουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέα ξεκινήματα, χωρίς αρνητικούς παράγοντες να σε επηρεάζουν. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση και τις δυνάμεις σου και όλα θα γίνουν όπως τα σχεδιάζεις.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου, ώστε να ξέρεις και εσύ και ο σύντροφός σου που βαδίζετε και να είστε ήρεμοι. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η ημέρα ευνοεί γνωριμίες και καλά θα κάνεις να βγεις από το σπίτι σου και να το εκμεταλλευτείς.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου, μην επαναπαύεσαι στιγμή και μην παραιτείσαι από την σκληρή σου δουλειά, γιατί όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται τώρα, είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, αφού τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα, ενώ και οι συνεργάτες και ανώτεροί σου θα αναγνωρίσουν την αξία σου. Στον οικονομικό τομέα γίνε πιο οργανωτικός και εγκρατής και σύντομα θα ανακάμψεις.
προβλέψεις:tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια