ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νέα φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας στην Ελ. Βενιζέλου και στην Αγίου Κωνσταντίνου.



Σε αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών Υδραργύρου  με νέα  φωτιστικά LED υψηλής τεχνολογίας και χαμηλότερης κατανάλωσης στην Ελ. Βενιζέλου,  από το Μουσείο έως τον κόμβο της οδού Εργάνης,  προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων του Δήμου Αγρινίου.
Οι εργασίες συνεχίστηκαν  στην Αγ. Κωνσταντίνου, από τον Κόμβο της οδού Εργάνης έως τον κόμβο της οδού Εθν. Αντιστάσεως (ΚΑΠΗ Αγ. Κων/νου ), όπου  επίσης αντικαταστάθηκαν τα παλαιά Φωτιστικά Υδραργύρου 125 Watt  & 250  Watt   με  νέα  φωτιστικά LED συνολικής Ισχύος 50 Watt.  Σε αυτό το τμήμα της οδού Αγίου Κωνσταντίνου προϋπήρχαν τοποθετημένα αγκύρια στα πεζοδρόμια, επί σειρά ετών, που αποτελούσαν κίνδυνο για την διέλευση των πεζών.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Σταθερά προσανατολισμένοι στην δημιουργία υποδομών, που εισφέρουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών, συνεχίζουμε τις εργασίες βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος. Στις συγκεκριμένες  οδούς, η παλαιότητα του δικτύου σε συνδυασμό με την έλλειψη ενός σύγχρονου συστήματος ηλεκτροφωτισμού,  δημιουργούσαν χρόνια προβλήματα στην μετακίνηση των κατοίκων. Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των συμπολιτών μας προχωρήσαμε σε αντικατάσταση αξιοποιώντας ίδια κεφάλαια».







ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια