ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Προβλήματα και εγκατάλειψη στην Σταμνά


Η Τοπική Κοινότητα Σταμνάς του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου – όπως είναι γνωστό – χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο δυναμισμό της στον παραγωγικό τομέα της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Η ολοκλήρωση του έργου της Ιόνιας Οδού έχει δημιουργήσει δύο προβλήματα που χρίζουν άμεσης παρέμβασης:
Ο δρόμος προς το μοναστήρι της Αγιαγάθης έχει σε πολλά σημεία καταστραφεί από την κατασκευάστρια εταιρεία και πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποκατασταθεί.


Χρειάζεται εξειδικευμένη παρέμβαση αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης των περιουσιών των κατοίκων που θα δεχθούν τις συνέπειες μιας νέας καταστροφικής πλημμύρας. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι εν όψει της νέας χρηματοδότησης από το ΥΠΟΜΕΔΙ για αντιπλημμυρικά έργα κατά μήκος της Ιόνιας Οδού που διατρέχουν το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, πρέπει οι αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίας (Δήμου και Περιφέρειας) να εντάξουν και την ευρύτερη περιοχή της Σταμνάς στο εν λόγω έργο.



Κοντά στα παραπάνω, η αγροτική οδοποιία στην τοπική κοινότητα είναι στα αζήτητα. Τι προτίθεται η Δημοτική Αρχή να πράξει επ’ αυτού;
Τέλος, τι να πει κανείς για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Σταμνάς; Θλίψη και απογοήτευση! Χάσκει έρμο και εγκαταλειμμένο από το 2014, χωρίς καμιά προοπτική ανακατασκευής του, παρά τις κατά καιρούς δοθείσες υποσχέσεις. Ακούει κανείς;    



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια