Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ι.Π. Μεσολογγίου:Έμπρακτων αποδείξεων συνέχεια...

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη 12/4/2017 έγιναν τα εγκαίνια των δίδυμων σηράγγων στην Κλόκοβα και του οδικού τμήματος της Ιόνιας Οδού που εκτείνεται μέχρι το Κεφαλόβρυσο, συνολικού μήκους 37 χιλιομέτρων. Μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για το Μεσολόγγι, την Αιτωλοακαρνανία και γενικότερα για τη Δυτική Ελλάδα.
Μετά από σχετική πρόσκληση – πρωτοβουλία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Δέδες και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού κ. Σταύρος Καραγκούνης, συναντήθηκαν στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Αιτωλ/νίας με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σταρακά και όλους τους Δημάρχους του Νομού Αιτωλ/νίας, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις προτάσεις έργων του Νομού που άπτονται της αρμοδιότητας του αντίστοιχου Υπουργείου.
Μετά την παραπάνω εποικοδομητική συνάντηση, ο κ. Γ. Δέδες προσδιόρισε αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων έργων – μελετών του Υπουργείου που αφορά την περιοχή μας και το Νομό. Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονται τα κάτωθι έργα:
Έργα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών με έμφαση στα αντιπλημμυρικά έργα ώστε να μην επαναληφθούν τα πρόσφατα φαινόμενα, τόσο στο Μεσολόγγι, όσο και σε όλο το μήκος της Ιόνιας Οδού.
Έργα σύνδεσης της Ιόνιας Οδού με τα μεγάλα αστικά κέντρα, λιμάνια και τουριστικούς προορισμούς του νομού, που θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί στις αρχικές συμβάσεις των έργων και δυστυχώς δεν έγινε, όπως:
Σύνδεση της πόλης του Αγρινίου
Σύνδεση του λιμένος Πλατυγιαλίου Αστακού
Ολοκλήρωση της σύνδεσης της Λευκάδας με την Ιόνια Οδό
Δεύτερος κόμβος σύνδεσης της πόλης του Μεσολογγίου με την Ιόνια Οδό, στην θέση Χαλαζιά
Επανεξέταση, συμπλήρωση και διόρθωση των ατελειών που παρατηρήθηκαν στη σήμανση της Ιόνιας Οδού
Αρδευτικά και εγγειοβελτιωτικά έργα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και κυρίως την Γεωργία και την Κτηνοτροφία.
Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα, παρά τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης και την επιτροπεία των δανειστών, η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για την έξοδο από την κρίση, θεμελιώνοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και το μέλλον της Χώρας.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ι.Π. Μεσολογγίου
Μεσολόγγι 13/4/2017

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.