ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πρόγνωση καιρού για την Μ.Πέμπτη

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Για τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 στα νότια τμήματα της χώρας και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Κρήτη και βελτίωση στη συνέχεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας, αλλά και της Πελοποννήσου. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 20 βαθμούς), 13 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο και στο Καρπάθιο ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά περιμένουμε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια