Συνάντηση του προέδρου του ΤΕΕ Αιτ/νιας με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας


Την Τετάρτη 3/5/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση και κοινή σύσκεψη του Προέδρου του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας κου Στυλιανού Μπλέτσα, καθώς και μελών της ∆ιοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του Τμήματος με τον ∆ήμαρχο Ναυπακτίας κο Λουκόπουλο ∆ημήτριο, στην οποία παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Καρακώστας Κωσταντίνος και ο ∆ιευθυντής Τεχνικών
Υπηρεσιών κος Κέστος Γεώργιος.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν εκτενώς τεχνικά και πολεοδομικά θέματα, που αφορούν την πόλη της Ναυπάκτου, το οικιστικό ζήτημα, οι επεκτάσεις του Σχεδίου Πόλης, καθώς και το φλέγον ζήτημα του οικισμού της Παλαιοπαναγιάς.
Επίσης, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα, που αφορούν την Υπηρεσία ∆όμησης Ναυπάκτου και συμφωνήθηκε ότι χρήζει περαιτέρω στελέχωσης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σύνθετα προβλήματα της πόλης, που αποτελεί ταυτόχρονα Παραδοσιακό Οικισμό, Αρχαιολογικό Χώρο και περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ενημέρωσε τον ∆ήμαρχο ότι το Περιφερειακό Τμήμα θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη της πόλης και στην αντιμετώπιση των πολυσχιδών προβλημάτων της μέσω των Μόνιμων Επιτροπών και τη σύσταση Ομάδων Εργασίας, όπως επίσης με συναντήσεις και παρεμβάσεις, που θα έχει με αρμόδιους κρατικούς παράγοντες.
Τέλος συναποφασίστηκε η στενότερη συνεργασία και συνέργεια των δυο πλευρών για θέματα που αφορούν το δήμο. 
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.