ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Κοινή συνέντευξη τύπου για την παράσταση «ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ» της ΘΕΑΤΡόpolice(φωτο-βιντεο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 10:00 π.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας,η προγραμματισμένη κοινή συνέντευξη τύπου των φορέων της ΘΕΑΤΡόpolice, με τέσσερις κοινωνικές δομές του Αγρινίου,δομές  τις οποίες  αποφασίστηκε  να στηρίξουν με την παράσταση «ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ» της ΘΕΑΤΡόpolice,που θα ανέβουν στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στις 18/19/20/21 Μαΐου.




Οι δομές αυτές είναι:
Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρίνιου.
"Το χαμόγελο του παιδιού" στο Αγρίνιο.
Το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα».
Ο σύλλογος ΑΜΕΑ «Η Ηλιαχτίδα».


 
Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Δημοσθένης Ταμπακέλης, το θεατρικό έργο που θα ανέβει στην σκηνή του ΔΗ,ΠΕ.ΘΕ , έχει κατακτήσει την κορυφή του ερασιτεχνικού θεάτρου στην Χώρα μας, με τα επτά βραβεία που απέσπασε η συμμετοχή του σε διαγωνιστικό φεστιβάλ στην Ιεράπετρα της Κρήτης.



Στην συνέχεια μίλησαν οι εκπρόσωποι των Δομών  η αντιπρόεδρος του ΔΗ,ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου Ξανθή Μπούτιβα ,ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Αντώνης Κωστάκης και η σκηνοθέτης Γιούλη Μαρούση οι οποίοι συνεχάρησαν του Αστυνομικούς για αυτήν την πρωτοβουλία και την ανάδειξη του Κοινωνικού προσώπου της Αστυνομίας και κάλεσαν τους πολίτες να στηρίξουν τις το δύσκολο έργω που επιτελούν οι Κοινωνικές Δομές.



Η είσοδος στις παραστάσεις θα είναι δωρεάν ,ενώ όποιοι επιθυμούν στο τέλος μπορούν στο τέλος να προσφέρουν όποιο χρηματικό ποσό μπορούν για την ενίσχυση του σημαντικού έργου των προαναφερόμενων κοινωνικών δομών.


Μετά από κλήρωση η σειρά των παραστάσεων έχει ως εξής:

Στις 18 Μαΐου η παράσταση θα ανεβεί για την ενίσχυση του "Χαμόγελο του Παιδιού",στις 19 Μαΐου για την "Ηλιαχτίδα",στις 20 Μαΐου για το "Παναγία Ελεούσα" και στις 21 Μαΐου για την ΕΛΕΠΑΠ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια