ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για την Τετάρτη 14-6

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές έως και το μεσημέρι. Στη συνέχεια, στη Μακεδονία και στα ορεινά της Κεντρικής Ελλάδας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν λίγες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα ωστόσο, και μέχρι το τέλος της ημέρας, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και θα ενταθούν. Τα έντονα φαινόμενα κατά τόπους θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 35, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 35, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 32 βαθμούς, και στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου το βορειοδυτικό ρεύμα θα ενισχυθεί στα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις, με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών όμβρων στα ορεινά το μεσημέρι. Από τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια