ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για την Παρασκευή 2-6


Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρος

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις όπου βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 30 βαθμούς στην Κρήτη, 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια