ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για την Παρασκευή 9-6

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 αναμένονται αρχικά νεφώσεις με σποραδικές βροχές στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και την Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Από το πρωί οι βροχοπτώσεις στο βορειοανατολικό Αιγαίο, τη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία θα ενισχυθούν, ενώ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά οι οποίες θα συνοδεύονται από τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Ο καιρός θα αιθριάσει σε όλη τη χώρα προς το βράδυ. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 14 έως 30, στη Θεσσαλία και την κεντρική και ανατολική Στερεά από 19 έως 30, στην Ήπειρο τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο από 16 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 27, και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 27.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια