ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τους προέδρους του ΣΚΕΑΝΑ και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου


Η στήριξη της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων είναι απολύτως συνδεδεμένη με την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αυτό γίνεται εφικτό, μόνο μέσα από τη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τον πρόεδρο του Δ.Σ του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητήριου Αθηνών Ιωάννη Τσαμίχα και τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) Γιώργο Κοτοπούλη.
Κατά τη σύσκεψη παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλαδικής έκθεσης WESTIA 2017 με την αύξηση της συμμετοχής των επαγγελματιών κατά 77% σε σύγκριση με πέρσι να τίθεται στο επίκεντρο, αφού πρόκειται για μία έκθεση, η οποία, όπως τονίστηκε, συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.
Μάλιστα, συζητήθηκε η υψηλή συμμετοχή και από τα μέλη του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου στη συγκεκριμένη έκθεση, ενώ έγινε παρουσίαση και των εκθέσεων στην Ιταλία που θα συμμετέχει ο ΣΚΕΑΝΑ και ζητήθηκε από τους δύο φορείς η στενότερη συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
«Η Περιφέρεια έχει αποδείξει εμπράκτως και διαρκώς πως είναι αρωγός στη διοργάνωση εκθέσεων, αφού τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τέτοιες διοργανώσεις είναι μόνο πολλαπλάσια για την περιοχή μας» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας και κατέληξε:
«Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για το καλό της περιοχής μας. Θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με τη λογική της συνέργιας και ο κάθε φορέας αλλά και όλοι μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Περιφέρειας».
Στη συνάντηση εκτός των παραπάνω, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας καθώς και συνεργάτες του ΣΚΕΑΝΑ, του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια