ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στην Σαργιάδα


Ολοκληρώθηκε το  έργο  «Αγροτική οδοποιία Τ.Κ  Σαργιάδας Δ.Ε Παρακαμπυλίων Δήμου Αγρινίου»  που αφορά στην ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων του οδικού δικτύου της Τ.Κ. Σαργιάδας και εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».
 Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού  488.000,00 €, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εκσκαφές για την εξομάλυνση του  οδοστρώματος, κατασκευή τεχνικών έργων και τμηματικούς  καθαρισμούς  των υπαρχόντων τάφρων για την απορροή των όμβριων υδάτων.




Την πρόοδο των εργασιών παρακολούθησε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί, ένα έργο με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία, ολοκληρώθηκε σύμφωνα με σύγχρονες προδιαγραφές. Η καλή συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Με την παράδοση
 του  έργου δίνουμε λύση στο χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής, που χρησιμοποιούν  τους συγκεκριμένους αγροτικούς δρόμους για την μετακίνηση και την εργασία τους. Προτεραιότητα μας ήταν, και παραμένει, η ιεράρχηση των αναγκών και η ενσωμάτωσή τους σε ένα πλέγμα παρεμβάσεων που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την βελτίωση της καθημερινότητάς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια