ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παρουσίαση βιβλίου: «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα ;»




Ο Δήμος Αγρινίου, οι Εκδόσεις Αρμός & το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» συνδιοργάνωσαν παρουσίαση βιβλίου , με τίτλο: «Ποιος σκότωσε το Θεό του έρωτα ;», των Δημήτρη Τζουβάλη & Αρσινόης  Σερμιντζέλη.
Η παρουσίαση έλαβε χώρα  το Σάββατο 17 Ιουνίου στο κτίριο της π. Τράπεζας της Ελλάδος.
Για το βιβλίο μίλησε η συγγραφέας - φιλόλογος  κα Βησσαρία Ζορμπά -  Ραμμοπούλου ,ενώ αναφορά έκαναν  και οι: κα Χριστίνα Παπατριανταφύλλου- Ναούμη & η κα Κική Μόσχου .
Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο  δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος , ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο συγγραφέας , κ.  Δημήτρης  Τζουβάλης.
Η δομή , ο τρόπος γραφής ,η  γλώσσα ,η αγωνία ως το τέλος , αλλά και οι οικονομικές και πολιτισμικές επιπτώσεις της μεγαλύτερης  αναπτυξιακής  επένδυσης στη μεταπολεμική Ελλάδα, συντελούν σε ένα μυθιστόρημα  μοναδικό , καθηλωτικό και αξιέραστο. Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρεθήκαν οι :
Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία απηύθηνε και σύντομο  χαιρετισμό , ο π. Δήμαρχος  Αγρίνιου και π. Βουλευτής  Αιτωλοακαρνανίας,  κ Γιάννης  Βαινάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σοφρώνης  Κωνσταντίνος, καθώς  επίσης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.
 Ακολούθησε διάλογος με το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια