ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα στο «Ελληνίς»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού  Μαρία Παπαγεωργίου στο Θερινό Κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ» με αφορμή την έναρξη της Καλοκαιρινής Κινηματογραφικής περιόδου.

Ο κ.Παπαναστασίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έγιναν σοβαρές παρεμβάσεις σε έναν από τους παλαιότερους θερινούς κινηματογράφους της χώρας,που  ο καταπράσινος κήπος του αποτελεί διαχρονικά το στέκι των Αγρινιωτών. Αντικαταστάθηκαν οι καρέκλες ,τοποθετήθηκε καινούργια οθόνη προβολής και έγιναν και άλλες παρεμβάσεις ώστε ο χώρος να είναι πιο φιλόξενος στους Δημότες.


Όπως είπε ο "Ελληνίς" συγκαταλέγεται στους τρεις κορυφαίους θερινούς κινηματογράφους της Ελλάδας ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στον "άνεσις",με πολύ σοβαρές παρεμβάσεις,όπως αναφέρθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο,καθώς πρέπει να επιλυθούν ζητήματα που χρονίζουν.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η κα.Παπαγεωργίου η οποία τόνισε ότι έγινε πολύ προσεκτική επιλογή των ταινιών,με πρώτες προβολές και αριστουργήματα της 7ης τέχνης ,αναφέρθηκε και αυτή σε μια σειρά από επιδιορθώσεις που έγιναν σε καρέκλες και τραπέζια και το ¨Ελληνίς"είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους θεατές του.


Κλείνοντας σύντομο χαιρετισμό απήθυνε και  η υπεύθυνη της ΚΕ.ΔΑ κα.Χριστίνα Μπαλάσκα η οποία παρουσίασε το έντυπο με το πρόγραμμα των ταινιών.


Η πρεμιέρα έγινε με την ταινία "captain fantastic",ενώ ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος ,καθώς κατά διαστήματα ψιχάλιζε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια