ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Υψηλές θερμοκρασίες και το απόγευμα βροχές


Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις σε όλη την ηπειρωτική χώρα, αλλά κυρίως στη δυτική Ελλάδα και τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ο ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 16 έως 32 (στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη), στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 28, και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 29.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν σταδιακά βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια