ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αποτελέσματα προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες



Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του«Προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)», ακαδημαϊκού έτους 2016-2017. Στο πρόγραμμα υποβλήθηκαν συνολικά 19.246 αιτήσεις.

Οι προσωρινοί πίνακες επιλεγέντων (3.685 υποψήφιοι) και επιλαχόντων υποψηφίων (15.559 υποψήφιοι) και ο πίνακας μη επιλέξιμων αιτήσεων (2 αιτήσεις) είναι διαθέσιμοι στα σχετικά αρχεία.Λόγω της έκτασης των προσωρινών πινάκων, ο υποψήφιοι, μπορούν να λάβουν και εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αίτησή τους, εισάγοντας αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης και ΑΦΜ, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής: http://portal.iky.gr:8080/eko/pages/search.xhtml Οι 3.685 υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον προσωρινό πίνακα επιλεγέντων, οφείλουν να προσκομίσουν στην Γραμματεία του Τμήματος/Σχολής τους, τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

 Ενστάσεις κατά του προσωρινού πίνακα μπορούν να ασκηθούν έως τις 7 Ιουνίου 2017. Η ένσταση κατατίθεται στο ΙΚΥ αυτοπροσώπως ή με ειδικά εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή δια μέσου εταιρίας ταχυμεταφορών (courier).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια