ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

«Όχι» από τους φοιτητές στην επανίδρυση – Επιμένουν οι φορείς


Την κατηγορηματική τους αντίθεση εξέφρασαν οι φοιτητές των τμημάτων του Αγρινίου στην επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας στην εκδήλωση που διοργάνωσε απόψε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων.

Οι φοιτητές εμπόδισαν την έναρξη της εκδήλωσης παρεμβαίνοντας δυναμικά στην αίθουσα του Επιμελητηρίου για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο αίτημα που εκφράζεται από πολλούς τοπικούς φορείς.

Εκπρόσωποι των φοιτητών διάβασαν τις αποφάσεις που από καιρό έχουν πάρει οι φοιτητικοί σύλλογοι εμμένοντας φυσικά στην αντίθεσή τους στην επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και ζητώντας στο πλαίσιο πάντα του Πανεπιστημίου Πατρών επίλυση των ακαδημαϊκών τους προβλημάτων, όπως τα επαγγελματικά δικαιώματα, τα θέματα φοιτητικής μέριμνας κ.α.

Υπήρξαν στιγμές έντασης και οι λεκτικές αντεγκλήσεις καθώς αρχικά φάνηκε πως η εκδήλωση θα ματαιώνονταν, ωστόσο οι φοιτητές επέλεξαν να αποχωρήσουν και η εκδήλωση ουσιαστικά ξεκίνησε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από την εξέλιξη της εκδήλωσης φάνηκε ότι τόσο οι διοργανωτές της όσο και οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους τοπικών φορέων που τοποθετήθηκαν δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν την αποτυχία του εγχειρήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

πηγή;agrinioculture.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια