ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ερώτηση του Μάριου Σαλμά με θέμα την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Κατούνας

 Ερώτηση  κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ, κ. Μάριος Σαλμάς προς τoν Υπουργό Υγείας με θέμα την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Κατούνας.

Συγκεκριμένα  το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:                
«ΘΕΜΑ: Το Κέντρο Υγείας Κατούνας εξυπηρετεί  περίπου δέκα χιλιάδες πληθυσμό καθώς εξυπηρετεί εκτός από την περιοχή του Δήμου Μεδεώνος αλλά και πολλά χωριά από το ορεινό τμήμα του Δήμου Ξηρομέρου .
Επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν πλήρως  στελεχωμένο  και έβγαιναν καθημερινά εφημερίες με αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.
Από πέρσι όμως είναι υποστελεχωμένο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απογευματινός  γιατρός και έτσι το Κέντρο να μην μπορεί να λειτουργήσει πια τις απογευματινές ώρες καθώς και τις αργίες. Στο Κέντρο Υγείας επίσης δεν υπάρχει ασθενοφόρο έτσι όταν τύχει κάποιο έκτακτο περιστατικό θα πρέπει ιδιωτικά να μετακινηθεί 25-30 λεπτά απόσταση προς την Αμφιλοχία με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Κατόπιν αυτών  ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Εάν και πότε προτίθεται το Υπουργείο να στελεχώσει πλήρως το Κ.Υ Κατούνας;»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια