ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για το Σάββατο 8-7

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017. Λίγοι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 36, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 35, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 18 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 18 έως 32 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 4 με 5 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν εκ νέου και θα στραφούν σε ανατολικούς.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες μετά το μεσημέρι περιμένουμε στην Αττική . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στη Λέσβο περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια