ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Περιπέτεια για ηλικιωμένη από το Καινούργιο στην Αγία Τριάδα Μεσολογγίου

Με αφορμή τους δύο πνιγμούς που καταγράφηκαν χθες σε Αγία Τριάδα Μεσολογγίου και Τριχωνίδα ,ηλικιωμένη κυρία από το Καινούργιο ανέφερε  στο kainourgiopress την δική της περιπέτεια στην θάλασσα της Αγίας Τριάδας που ευτυχώς δεν κατέληξε σε τραγωδία.

Συγκεκριμένα η ηλικιωμένη είχε μεταβεί προχθές για το καθιερωμένο πρωινό μπάνιο με το λεωφορείο στην παραπάνω θάλασσα ,όταν ενώ ήταν μέσα στο νερό ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.Κατάφερε όμως να κρατηθεί από κάποιο αντικείμενο και με τις λίγες δυνάμεις που της απέμειναν να καλέσει σε βοήθεια.Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περαστικό ο οποίος μάλλον δεν αντελήφθη την σοβαρότητα της κατάστασης και απομακρύνθηκε λέγοντας της ότι δεν μπορεί να την σηκώσει.

Η γυναίκα συνέχισε να καλεί σε βοήθεια και τελικά ένας λουόμενος που κατάλαβε τι ακριβώς γίνεται έσπευσε και την έβγαλε από το νερό ενώ λίγο αργότερα με την βοήθεια των άλλων λουόμενων ανέκτησε και πάλι τις δυνάμεις της.

Τελικά όλα εξελίχθηκαν καλά,ενώ όπως τόνισε δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάει μόνη της για μπάνιο,όπως συνήθιζε.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και πάντα θα πρέπει όσοι θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους να έχουν και άλλο άτομο παρέα,ειδικά οι ηλικιωμένοι που είναι πιο ευάλωτοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια