ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γιορτή λήξης της κατασκήνωσης του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»


Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ. τη γιορτή λήξης της κατασκήνωσης των εκπαιδευομένων νέων του με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Στη γιορτή παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας. Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα διαρκεί από 5 έως 15 Ιουλίου 2017 και υλοποιείται στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό του Κέντρο, στο Μεσολόγγι.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους:

- ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης, ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκου Καραπάνου
- ο Ιερέας πατέρας Παναγιώτης Χειμώνας
- η Προϊσταμένη της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας κα Αθηνά Σταμούλη,
-ο Πρόεδρος του ΕΨΥΠΕΑ κ. Σωτήρης Κωτσόπουλος,
-η σύζυγος του Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου, κα Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου.



Η γιορτή ξεκίνησε με τους κατασκηνωτές του Εργαστηρίου που παρουσίασαν γυμναστικές επιδείξεις. Υπεύθυνος ο γυμναστής κ. Μανώλης Καραβίας. Ακολούθησε δρώμενο με απαγγελίες ποιημάτων κάνοντας ένα νοερό γοητευτικό ταξίδι στη καταγάλανη Ελλάδα μας και ιδιαίτερα στ ηρωικό, μοναδικό κι ένδοξο Μεσολόγγι. Υπεύθυνη η ομάδα θεάτρου των εργαζομένων.

Η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς. Υπεύθυνος ο γυμναστής κ. Μανώλης Περιβόλας.

 Ευχαριστούμε θερμότατα τους χορηγούς μας:

-Τη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΙ ΟΕ- Σμάνης –Νίνης
-Την εταιρεία Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος
-την κα Βασιλική Γκιούσα
-την κα Βάνα Ζούκα
-την κα Σταυρούλα Σταράμου
-τον κ. Σπύρο Σταράμο
-τον κ. Σπύρο Μπαούρδα
-το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών Ν. Αιτωλ/νιας
-το νηπιοβρεφικό σταθμό «Παραμυθένιο Κόσμο», κας Νεκταρίας Καντζούρου και όλες τις εθελόντριες φίλες του Εργαστηρίου μας για τα υπέροχα εδέσματα που ευγενώς προσέφεραν στην γιορτή μας.

Άλλη μια δράση του Φορέα μας, η κατασκήνωση, που παρέχεται εντελώς δωρεάν, τελειώνει απλά, γαλήνια με την χαρά διάχυτη στα πρόσωπα των νέων μας, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία μέσα από δραστηριότητες να απολαύσουν τη θάλασσα, την ομαδική ζωή, την φιλία καθώς και να ανακουφιστούν, για το διάστημα αυτό οι οικογένειές τους.

 Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια