ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ολοκληρώθηκε η δραστηριότητα των πρωινών καλοκαιρινών εργαστηρίων θεατρικού παιχνιδιού στον Δήμο Θέρμου



           Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου η δραστηριότητα των πρωινών καλοκαιρινών εργαστηρίων θεατρικού παιχνιδιού στον χώρο του Δημαρχείου Θέρμου, για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, υπό την επιμέλεια της ηθοποιού Ειρήνης Κοψαλή.


            Αυτή τη φορά το θεατρικό παιχνίδι εξελίχθηκε στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου, στην υπέροχη Πλατεία Νικολίτσα κάτω από τα πλατάνια και την δροσερή σκιά τους, ανάμεσα στα τρεχούμενα νερά και στο πλακόστρωτο όπου κυριαρχούσαν οι παιδικές φωνές. Δεκάδες παιδιά ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής σε μία δράση που τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν  τον κόσμο γύρω τους να εξερευνήσουν, να συμμετέχουν, να χαίρονται, να μαθαίνουν, να συνδέονται, να επικοινωνούν με αφορμή μια ιστορία, μια εικόνα, ένα παραμύθι, ένα συναίσθημα, μια κίνηση του σώματος, μια αυθόρμητη στιγμή. Ενθαρρύνθηκαν έτσι να ανακαλύψουν ικανότητες και εμπειρίες, τις οποίες  σταδιακά ανέπτυξαν στο κοινό παίξιμο με την ομάδα.


              Η δραστηριότητα αυτή ενθουσίασε τα παιδιά και ικανοποίησε τους γονείς που παρακολούθησαν την εξέλιξή της, ενώ παράλληλα εκφράστηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής η διάθεση να επαναληφθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και δοθεί ξανά η δυνατότητα γι’ αυτό. Μια δραστηριότητα που εντάσσεται στις πολιτιστικές δράσεις και αναζητήσεις, οι οποίες συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στον Δήμο Θέρμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια