ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έναρξη προετοιμασίας για το παιδικό της ΑΛΦΑ 93


Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε η παιδική ομάδα της ΑΛΦΑ 93, με πρωινή προπόνηση την Δευτέρα 28 Αυγούστου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΚ Αγρινίου. Ο χρόνος που υπάρχει για τους νεαρούς παίκτες είναι βέβαια μικρός, γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, προπονητής και παίκτες είναι αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα γίνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή αντίστοιχη ομάδα.
Στο φετινό ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και ο Ιωάννης Καρκαμπούνας από τον ΑΟ Αγρινίου. Το υπόλοιπο ρόστερ αποτελείται από τους: Δημήτρης Λυμπέρης, Δημήτρης Ε. Παπαχρήστος, Λευτέρης Λάμπρης, Αθανάσιος Καλαμπόκας, Δημήτρης Ν. Παπαχρήστος, Γιώργος Ρήγας, Παναγιώτης Τασιολάμπρος, Κωνσταντίνος Χρήστου, Παύλος Τσιλιμπώκος, Γιώργος Βαζούκης, Ραφαήλ Σαράκης, Νίκος Κύρκος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ντίνος Καραπιπέρης και υπεύθυνος του τμήματος ο Γιώργος Λυμπέρης.
Λίγο πριν την προπόνηση, ο κ. Καραπιπέρης ευχήθηκε στα παιδιά «καλή χρονιά», ενώ ευχές εξέφρασε και για τις υπόλοιπες ομάδες: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια