ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Αίθριος με τοπικές συννεφιές

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός


Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 στην κεντρική και βόρεια χώρα αναμένεται αίθριος καιρός. Στην Πελοπόννησο και το νότιο Αιγαίο θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις που σταδιακά θα περιοριστούν μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα ορεινά της Κρήτης έως και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 16 έως 30, στην κεντρική και νότια από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 29, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 19 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 29, και στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 21 έως 26.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια