ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Απατεώνας προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένους,αλλά ήταν υποψιασμένοι

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ηλικιωμένη

Άλλο ένα περιστατικό εξαπάτησης ζευγαριού ηλικιωμένων σημειώθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00 στην πόλη του Αγρινίου-Ευτυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε να μιλήσει η ίδια στον γιo της και ο δράστης έφυγε άπραγος.


Άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agrinioreport.com, βρισκόμενος μέσα σε όχημα μόλις είδε τον ηλικιωμένο άνδρα να πλησιάζει, βγήκε από το αυτοκίνητό του κρατώντας έναν φάκελο και άρχισε να αναφέρεται και να συνομιλεί μαζί του προφασίζοντας πως γνωρίζει τον γιο του και ήρθε γι κάποια υπόθεσή του.

Ο ηλικιωμένος ανέβηκε στο σπίτι με τον άγνωστο, που ήξερε και το μικρό όνομα του γιου του, ο οποίος άγνωστος άνδρας άρχισε να κάνει πως μιλά με τον γιο τους μπροστά και στην ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν στο κρεβάτι.

Η ηλικιωμένη κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησε αμέσως από τον άγνωστο να μιλήσει κατευθείαν η ίδια στο παιδί της. Τότε ο άγνωστος άνδρας προφασίστηκε πως ξέχασε τη σφραγίδα για τα χαρτιά του στο αυτοκίνητο και κατέβηκε να την πάρει.

Όπως ήταν φυσικό, δεν επέστρεψε ποτέ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα , σύμφωνα πάντα με το agrinioreport.com, αμέσως πήρε τον γιο της που σε λίγα λεπτά έφτασε στο πατρικό του.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στην συνέχεια μετέβη στην Ασφάλεια Αγρινίου όπου έγινε η καταγραφή του συμβάντος και πλέον η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

Iδιαίτερη προσοχή λοιπόν και ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια