ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η γιορτή του μπάσκετ στο Καινούργιο(φωτορεπορταζ και βίντεο)



 Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου η αθλητική εκδήλωση για την συμπλήρωση 30 χρόνων Καινουργιώτικου μπάσκετ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΘΕΣΤΙΑ 2017".
Παλαίμαχοι παίκτες και οι ακαδημίες του Απόλλωνα Θεστιέων έδωσαν ένα μοναδικό "χρώμα" στην εκδήλωση.
Εκδήλωση που τα είχε όλα,αγώνες φυσικά μεταξύ των παλαιμάχων και αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά,φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του Θόδωρου Χήρα,μίνι ανασκόπηση των όσων έγιναν και δεν έγιναν στα 30 αυτά χρόνια πορείας,ιστορίες από τα παλιά,βραβεύσεις και συγκινήσεις.



Οι παλαίμαχοι δεν ξέχασαν του δύο δικούς μας αθλητές που έφυγαν νωρίς για την "Γειτονιά των Αγγέλων",τον Νίκο Γρίβα και τον Κώστα Βάτσιο.

Οι "μεγάλοι" θυμήθηκαν και οι "μικροί" ενημερώθηκαν.Οι περισσότεροι παλαίμαχοι ,γονείς πλέον,παρακολούθησαν τα παιδιά τους να αγωνίζονται στο παρκέ.

Παρκέ; ποιο παρκέ;,φυσικά σχήμα λόγου.
Στον αντίποδα των όμορφων πολύχρωμων εικόνων η γκρίζα απόχρωση του κατεστραμμένου και επικινδύνου για τους αθλητές ασφάλτινου αγωνιστικού χώρου.





Όπως επισήμανε ο Θόδωρος Χήρας αλλά και άλλοι παρευρισκόμενοι απευθυνόμενοι στον Δημοτικό Σύμβουλο Αγρινίου κ.Σωτήρη Κολοβό,(ήταν ο μοναδικός από την Δημοτική Αρχή Αγρινίου,εκτός από τα μέλη του τοπικού Δ.Σ ),



το "παρκέ"δημιουργήθηκε πριν περίπου 25 χρόνια και σήμερα είναι πολύ χειρότερο από ότι τότε.
Ο κ.Κολοβός συμφώνησε και δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα για επιδιόρθωση του αγωνιστικού χώρου στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αγρινίου κ.Νίκο Γκρίζη,όπως επίσης και για το άλλο μεγάλο αίτημα των Δημοτών για δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στο Καινούργιο με την τοποθέτηση hot-spot.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης πολλοί αθλητές του μπάσκετ, παλαίμαχοι αλλά και νέα παιδιά ανέφεραν στον συντάκτη ότι νιώθουν αδικημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος,νιώθουν παραμελημένοι από την Δημοτική Αρχή,καθώς για το μόνο που γίνονται έργα είναι για το ποδοσφαιρικό κομμάτι.



Μερικές φορές νιώθουν και ανεπιθύμητοι στο Δ.Σ.Κ και ζητούν να μεταφερθεί σε νέο δημοτικό χώρο το γήπεδο μπάσκετ.
Όπως είπαν και το έχουμε δει όλοι, στις καθημερινές προπονήσεις των Ακαδημιών του Απόλλωνα συμμετέχουν 50 και πλέον παιδιά,που διψούν για το άθλημα.
Παιδιά που έχουν την τύχη να έχουν προπονητές και παιδαγωγούς ταυτόχρονα, στο χωριό τους και που ζητούν το αυτονόητο ,αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις και ασφαλείς.
Διαιτητής των αγώνων ήταν ο Χρήστος Σταμούλης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και δύο βίντεο από την live μετάδοση του kainourgiopress.

Για το kainourgiopress Επαμεινώνδας Κ. Ρεντίφης



π






























































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια