ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

"Η Κοινωνία Μπροστά" :Αφωνίας εγκώμιον ή συνηγορία σιωπής;


κ. Καρβέλη – Αναπληρωτή Δημάρχου
Ομολογώ ότι η χθεσινή (02/08/2017) μη απάντησή σας στα θέματα που σας θέσαμε δεν με εκπλήσσει καθόλου. Αντιθέτως επιβεβαιώνει την δική σας πάγια τακτική – της Δημοτικής αρχής εν συνόλω – να “ξορκίζει” οποιαδήποτε κριτική και να κοιτάει στην συνέχεια αμήχανα τον εαυτό της στον καθρέπτη της αλαζονείας και της αυτοέπαρσης. Εν πάση περιπτώσει δεν απαντάτε σε ΤΙΠΟΤΑ, πράγμα το οποίο προκαλεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά για τον χειρισμό αντίστοιχων υποθέσεων. Έξις, δευτέρα φύσις, που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Παρακάμπτω τις αστειότητες περί “δημαγωγίας” και τολμώ να σας πω ότι:
Α) Το ποιος στερείται βασικών γνώσεων Διοίκησης και αμείβεται ως Διοικητής του Νοσοκομείου, είναι τουλάχιστον προσβλητικό και απαράδεκτο και επιστρέφεται σε σας και τους συνοδοιπόρους σας. Μην αναμασάτε τα ίδια που ο συνάδελφος Πρόεδρος της Κοινωφελούς εκστόμισε και διαψεύστηκε πανηγυρικά…
Β) Τα υπονοούμενα για την θητεία μου στο Λιμενικό Ταμείο και οι απειλές του τύπου… “οψόμεθα” δεν μπορούν να αποκρύψουν τη δική σας γύμνια και ανεπάρκεια. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά στην Πόλη, πως το λιμάνι από κρανίου τόπος απέκτησε ζωή και επί θητείας τίνος… Βέβαια αυτό δεν σας βολεύει, γιατί οι συγκρίσεις καταδεικνύουν και το μέγεθος και το ανάστημα του καθένα.
Απαντήστε λοιπόν επί της ουσίας και αφήστε τους δημότες να μας κρίνουν όταν έρθει η ώρα…
Πάνος Παπαδόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου


ΥΓ1: Στις 08/08/2017 αρχίζουν οι διαδικασίες αξιολόγησης στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ σας καλώ να ασχοληθείτε προσωπικά και με την δική μου αξιολόγηση.
ΥΓ2: Μαθαίνω ότι οι αγωγές της Δημοτικής αρχής κατά ενοχλητικών φωνών πληθαίνουν. Είναι αλήθεια; Μήπως αυτό προϊδεάζει στον τρόπο διοίκησης της Δημοτικής αρχής που επικαλείσθε;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια