ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δυτική Ελλάδα:Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

Σχετική εικόνα

Σύλληψη ημεδαπής γυναίκας για καταδικαστική απόφαση

        Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 30χρονη ημεδαπή,  διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για ναρκωτικά.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν 20χρονο ημεδαπό, διανομέα φαγητού και αφού του ανέκοψαν την πορεία,  με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι μέσης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός,   διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης Προσαγωγής του  Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, για κλοπή.

Σύλληψη  αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κλειτορία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας 60χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΗΔΔΕ στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι την ρευματοδοτούσε παράνομα.

Ανεύρεση πολεμικού υλικού
Αστυνομικοί της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών περισυνέλεξαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, τέσσερις χειροβομβίδες περιόδου Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, Βρετανικής κατασκευής, αμυντικού τύπου, οξειδωμένες, οι οποίες βρέθηκαν από 61χρονη ημεδαπή, σε περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας της. Οι  χειροβομβίδες θα παραδοθούν στην αρμόδια στρατιωτική Υπηρεσία.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών

        Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 και 39 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού

Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίζεται δικογραφία για αιφνίδιο θάνατο ημεδαπού, ο οποίος απεβίωσε χθες το μεσημέρι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου είχε διακομισθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ. Παραγγέλθηκε νεκροψία -  νεκροτομή .


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία, που περιείχε εννέα γραμμάρια  ακατέργαστης κάνναβης.


Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για σωματικές βλάβες.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας συμφώνησαν με 39χρονο ημεδαπό στην αγοραπωλησία δυο αυτοκινήτων, έναντι του χρηματικού ποσού των 6.200 ευρώ, το οποίο ο 39χρονος κατέβαλλε πριν ενάμιση μήνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά έως σήμερα δεν έχει παραλάβει τα δυο οχήματα.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο 41ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας, 26, 27 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και  μικροποσότητα της ίδιας ουσίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια