ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Τοπικές βροχές και καταιγίδες



Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 από την αρχή της ημέρας έως και το πρωί αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, όμβρους και καταιγίδες σε όλη την ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά Ελλάδα, τις Σποράδες και την κεντρική και βόρεια Εύβοια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στη συνέχεια οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, και προς το βράδυ θα εξασθενήσουν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Η ορατότητα στις ορεινές και ημιορεινές ηπειρωτικές περιοχές θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 28, με εξαίρεση την Ήπειρο όπου η μέγιστη θα φτάσει τοπικά τους 31 με 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου από 23 έως 30, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 20 έως 28.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 2 περίπου μποφόρ από το μεσημέρι.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχοπτώσεις έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές τοπικές βροχές έως και το μεσημέρι. Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια