ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Περί ύβρεων και σεναρίων συνωμοσίας



Η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου συνάδελφος κ. Ευαγγελία Τσέλιου – Παναγοδήμου επιχείρησε ομολογουμένως να “απαντήσει” στην ανακοίνωσή μας αναφορικά με την διαχειριστική – τουλάχιστον ανεπάρκεια – του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Επί της ταμπακέρας όμως ΟΥΔΕΝ. Εάν είναι ύβρις και σενάρια συνομωσίας όσα εσείς παραδέχεστε στην σχετική σας 52/2017 απόφαση, ότι δηλαδή δεν τηρούνται λογιστικά βιβλία, ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις καταβολές μισθωμάτων, ότι δεν εκδώσατε γραμμάτια είσπραξης, τότε η οικονομική επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Εάν είναι ύβρις και συνωμοσία το ότι 2,5 χρόνια τώρα δεν έχετε κάνει την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής μεταξύ το πρώην Κρατικού και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τότε θα αναζητήσουμε αλλού το νόημα και το περιεχόμενο των λέξεων.

Τέλος εάν δεν είναι ύβρις η “εξω-λογιστική” διαχείριση που κάνετε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το παραδέχεστε με την σχετική σας απάντηση, τότε καλόν είναι να σιωπάτε, διότι όσο προσφεύγετε σε τέτοιου είδους δικαιολογίες, τόσο εκτίθεστε περισσότερο.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια