ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο:Ολοκληρώθηκε η 2η μέρα εκδηλώσεων «ΘΕΣΤΙΑ 2017»

Με κέφι χορό και live μουσική και τραγούδι από ντόπιους καλλιτέχνες ολοκληρώθηκε η 2η μέρα των εκδηλώσεων Θέστια 2017 στο Καινούργιο.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν αθλητικά με το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών στα γήπεδα του χωριού.(θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ).



Στην συνέχεια στον προαύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων έγινε η απονομή στους νικητές του τουρνουά.

Ακολούθησε παρέλαση αλόγων του ιππικού ομίλου Παναιτωλίου,(θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ του Κώστα Λούκα)ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε μουσικά η βραδιά.


Καλλιτέχνες τοπικοί και φίλοι αυτών παρουσίασαν ζωντανά λαϊκό δημοτικό πρόγραμμα ,ενώ συμμετείχαν χορευτικά οι "Θεστιείς".



Ο Κώστας Χαντζάρας με το μπουζούκι του,ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα και ο Ανδρέας Σελιμάς στο τραγούδι ξεσήκωσαν τον κόσμο με το λαϊκό πρόγραμμα που παρουσίασαν.





Στα ίδια επίπεδα (κεφιού και διασκέδασης) ήταν και το παραδοσιακό μέρος της εκδήλωσης με τα Δημοτικά τραγούδια.

Ο Νίκος Αρβανίτης με την συνοδεία του Νίκου Καραγιανόπουλου(κλαρίνο),του Αργύρη Θεοδωρόπουλου(πλήκτρα) και του Νίκου Πιστιόλη(κρουστά),ερμήνευσε άριστα,παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια.







Με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις η πολιτευτής Αιτ/νιας Γεωργία Μπόκα,ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου Σωτήρης Κολοβός,μέλη του τοπικού Δ.Σ ,εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.



Παρουσιαστής στις εκδηλώσεις ήταν ο Γιάννης Λέκκας.



Αξίζει να αναφερθεί η εθελοντική προσφορά των μελών της Δόξας αλλά και των υπολοίπων που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται.

Ακολουθούν βίντεο από την χθεσινή βραδιά






 













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια