ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Καιρός του Σαββάτου 30-9

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στο Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα, περιμένουμε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στη Θράκη, στη Χαλκιδική, στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 15 έως 21 στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, από 8 έως 16 βαθμούς στη Θράκη, από 9 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 στην Ήπειρο, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση αργά το βράδυ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά σε θυελλώδεις 8 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους στα βόρεια κυρίως τμήματα του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχών από το απόγευμα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς με ίδιες εντάσεις.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια