ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με κάθε λαμπρότητα ο αγιασμός στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας (φώτο)


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Νεκτάριος - εφημέριος του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας- συνεπικουρούμενος από τον νεωκόρο του ίδιου Ναού κ. Γεώργιο Λαζούρα.


Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Συνδέσμου το παρόν έδωσε το σύνολο των διαιτητών ενώ παρά τις πολλές υποχρεώσεις του κατάφερε να παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ


τον οποίο συνόδευαν ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ και οι συνεργάτες του κ.κ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.



Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Καψάλης


αφού καλωσόρισε διαιτητές και καλεσμένους, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και κάλεσε στο βήμα για τους καθιερωμένους χαιρετισμούς τους κ.κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ (πρόεδρος ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ), ΝΙΚΟΛΕΤΑ (πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας),


 ΝΙΚΑΚΗ (πρώην πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ),


 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (μέλος Επιτροπής Διαιτησίας),


ΚΟΤΡΩΤΣΟ (πρώην πρόεδρος Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ),


ΤΟΜΑΡΑ (πρώην πρόεδρος Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ).


Την σκυτάλη του λόγου διαδοχικά πήραν τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. ΚΑΨΑΛΗΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ οι οποίοι δήλωσαν -όπως και νωρίτερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ- ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κατεβλήθη την περυσινή χρονιά θέτοντας παράλληλα τους πάντες προ των ευθυνών τους για συνεχή και εντατική προσπάθεια στην χρονιά που ήδη ξεκίνησε.


Τέλος, ανακοινώθηκε ότι οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου και κάθε Τετάρτη στις 18:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, ενώ την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου, θα πραγματοποιηθούν τα συμπληρωματικά -και τελευταία-   τεστ φυσικής κατάστασης (yo yo & ariet) για όσους διαιτητές για διάφορους λόγους δεν έτρεξαν στο καλοκαιρινό σεμινάριο προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Θέρμο.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια