ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη

Επιβάλλοντας το ρυθμό του ο Παναιτωλικός έπιασε πολύ καλή απόδοση και έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από τα Χανιά. Επικράτησε με σκορ 3-0 του Πλατανιά σημειώνοντας την πρώτη του νίκη εκτός έδρας για φέτος και την πρώτη στην έδρα του αντιπάλου του.
Στο 12’ μετά από σουτ του Ρόσα από πλάγια θέση και απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο Ντίας με σουτ στην κίνηση έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο 43’ μετά από ωραίο επιθετικό συνδυασμό ο Ρόσα με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα και με αριθμητική υπεροχή από το 63’ (αποβλήθηκε ο Πλιάτσικας), ο Παναιτωλικός πέτυχε τρίτο γκολ στο 79’ σε συνεργασία Μαρινάκη, Μάζουρεκ, Ντίας και ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Στάθης, Πριντέτα, Σκαρντοβέλι, Κοροβέσης (46′ Πατράλης), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Ντεβέσα (66′ Κρος), Στανισάβλιεβιτς (46′ Στόιτσεφ), Μπούτνικ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα (52′ Τσοκάνης), Μπεχαράνο (67′ Μπράβο), Πάουλο, Μάζουρεκ, Κλέσιο, Ρόσα (59′ Λόπες), Ντίας.
Φωτο: ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια