ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ένταση και διακοπή στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου



Για μια ακόμη φορά εκρηκτική και με χαρακτηρισμούς ήταν η έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.Συγκεκριμένα κατά την τοποθέτηση ερωτήσεων και τοποθετήσεων στα προημερησίας διατάξεων θέματα ,ο κ.Τραπεζιώτης έθεσε το θέμα με την άντληση νερού από την τεχνητή λίμνη Στράτου για την ύδρευση τοπικών κοινοτήτων  της περιοχής,και τόνισε ότι το νερό είναι ακατάλληλο προς κατανάλωση,μάλιστα έφερε και δείγμα το οποίο εκθείασε στο Δημοτικό Συμβούλιο,για το οποίο ανέφερε τα αποτελέσματα εργαστηρίου που είχε σταλεί δείγμα.Έκανε λόγο για προχειρότητα της κατασκευής στην οποία ο οποιοσδήποτε είχε πρόσβαση και θα μπορούσε αν ήθελε να κάνει κακό.


Για το λόγο αυτό ζήτησε τις παραιτήσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΑ και Δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου και του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ Μίμμη Σκορδόπουλου,κάτι το οποίο λίγα λεπτά αργότερα ζήτησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Τραπεζιώτη, Σταύρος Καμμένος.



Ακολούθησαν οι απαντήσεις του κ.Σκορδόπουλου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν νόμιμα,υπάρχει συνεργασία της ΔΕΥΑΑ με πιστοποιημένα εργαστήρια και έχει αποτελέσματα που δείχνουν την καταλληλότητα του νερού προς ανθρώπινη χρήση,ενώ στις ερωτήσεις του κ.Τραπεζιώτη γιατί μετά την καταγγελία της παράταξής του αφαιρέθηκε η αντλία,ο κ.Σκορδόπουλος ανέφερε ότι έγινε προγραμματισμένα και ότι επέστρεψε στην αποθήκη της υπηρεσίας και όποτε χρειαστεί θα ξανατοποθετηθεί.


Ο ισχυρισμός αυτός, ότι το νερό είναι κατάλληλο προς χρήση, προκάλεσε τη έκρηξη στον κ.Τραπεζιώτη ο οποίος σηκώθηκε πήγε στο Βήμα και κατέθεσε για αντιπαράθεση τα δικά του στοιχεία που λένε το αντίθετο.


Κάπου εκεί στις 19:50 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης διέκοψε για 5' λεπτά την συνεδρίαση καθώς επικράτησε "αναρχία".

Στις 19:55 ξεκίνησε ξανά η συνεδρίαση με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης και των ισχυρισμών του κ.Σκορδόπουλου.

Ισχυρισμοί οι οποίοι δεν έπεισαν  καθώς ο κ.Τραπεζιώτης τόνισε ότι αντί να ζητήσουν συγνώμη προτίμησαν να τους δουν "με την κατσίκα στον ώμο και όχι να τους πιάσουν με την κατσίκα στον ώμο",άποψη την οποία συμμερίστηκε και ο ανεξάρτητος Δ.Σύμβουλος Κώστας Ρόκκος.

Η συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε live:ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια