ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Παναιτωλικός ευχαριστεί τους φιλάθλους του


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους φιλάθλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά της και την ενεργό συμμετοχή χιλιάδων φίλων της ομάδας μας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις της.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τα προβλήματα που βιώνει η ελληνική κοινωνία, δείχνουν την προσήλωσή τους και την αγάπη τους στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, προσδίδοντας ΔΥΝΑΜΗ στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας να εκπροσωπήσει το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συμμετοχή τους με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ξεπέρασε εκείνη των προηγούμενων ετών. Το ίδιο και η διάθεση απλών εισιτηρίων στους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες. Γεγονός που κατατάσσει και πάλι τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στις κορυφαίες ομάδες στον πίνακα εισιτηρίων της Super League.

Το σημαντικότερο είναι η πολιτισμένη συμπεριφορά και η διάθεση συμμετοχής στην ποδοσφαιρική γιορτή κάθε φορά που η ομάδα μας αγωνίζεται στην έδρα μας. Με την αρμονική παρουσία παιδιών, γυναικών, ανδρών, όλων των ηλικιών. Όπως και η διαρκής ενίσχυση της αγωνιστικής προσπάθειας της ομάδας μας.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει -και πρέπει- να έχει ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλευρό του και θα κάνουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα που βάλαμε πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου: Να γεμίσουμε το γήπεδο!

Η αγάπη μας για την ομάδα είναι το ισχυρότερο κίνητρο για να το κάνουμε. Η ίδια η ομάδα, με την αγωνιστικότητά της, με το θέαμα που προσφέρει, δίνει επιπλέον κίνητρο σε όλους.

Θα το πετύχουμε ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!



Υ.Γ. 1 Πολλοί φίλαθλοι ζήτησαν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας και όπως ανακοινώθηκε ήδη τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο θα είναι ανοικτά σήμερα και την επόμενη Τετάρτη για να τους εξυπηρετήσουν.

Υ.Γ. 2 Σε ένα τέτοιο γήπεδο, με φιλάθλους που τηρούν υπεύθυνη στάση απέναντι στην ομάδα και το όνομά της και δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα, όσοι εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την εφαρμογή μέτρων τάξης και ασφάλειας, οφείλουν να το λάβουν υπόψη, αποφεύγοντας υπερβολές και μέτρα που μόνο θετικά αποτελέσματα δεν έχουν.

Υ.Γ. 3 Το γήπεδο – γιορτή είναι κατάκτηση όλων. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τη χαλάσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια