ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Η πορεία της "Φλόγας της Αγάπης"προς τον Βωμό της (φωτο-βίντεο)


Με το άναμμα του Βωμού στην πλατεία Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η πορεία της "Φλόγας της Αγάπης" στον Δήμο Αγρινίου,στο πλαίσιο της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Στις 17:30 συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του πάρκινγκ(πρώην σφαγεία Αγρινίου) οι Εθελοντές Αιμοδότες και μέλη της ΛΕ.ΜΟΤ.Α,όπου παρέλαβαν την Φλόγα που από χθες φιλοξενούνταν στα γραφεία του Σ.Ε.Α για να την μεταφέρουν σε Κοινότητες του Δήμου Αγρινίου.



Με αυτήν την πορεία ο Σ.Ε.Α ,όπως και προηγούμενες χρονιές μετέφερε το μήνυμα της Εθελοντικής προσφοράς Αίματος-Ζωής σε περιοχές εκτός της πόλης.



Λίγο πριν την 18:00 με την συνοδεία αστυνομικών της Τροχαίας Αγρινίου ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία δια μέσου της Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου σε Κοινότητες της Δ.Ε Νεαπόλεως.

Πρώτη στάση έγινε στην γραφική Σπολάιτα στην πλατεία του χωριού,όπου μέλη τοπικού Π.Σ υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν με ενθουσιασμό την Πομπή.



Στην συνέχεια η Πομπή έφθασε στην Νεάπολη στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου και εκεί υπήρξε θερμή υποδοχή.



Τρίτος σταθμός ήταν το Ελαιόφυτο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Παναγία Βλαχερνών",



ενώ η τελευτάια στάση ήταν στο Δημοτικό Σχολείο Τριαντέικων.



Η μηχανοκίνητη πορεία κατέληξε  μέσω του Αγίου Κων/νου σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου με τερματισμό το Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου όπου οι μοτοσικλετιστές παρέδωσαν τη Φλόγα σε πεζούς και ποδηλάτες: παιδιά, εθελοντές, αιμοδότες, μέλη Συλλόγων του Αγρινίου, που κινήθηκαν προς  την Πλατεία Δημοκρατίας , όπου πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Βωμού.




Παράλληλα με την μεταφορά της Φλόγας,πολίτες,μέλη της Δημοτικής Αρχής και Μέλη Συλλόγων και Φορέων περπάτησαν ,έκαναν ποδήλατο και πατίνια στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο που συμμετείχε ο Δήμος Αγρινίου.



Ακολούθησε συναυλία με την Παναγιώτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ζαχαρά





























Λάτρης των μηχανών ο Διοικητής του Γ.Ν.Αγρινίου ,όπως αποκάλυψε





















Η κόρη του αντιδημάρχου Αγρινίου Κώστα Καλαντζή ,έτοιμη να ανάψει τον Βωμό,την οποία παρακολουθεί περήφανος ο αντιδήμαρχος







Ο Βωμός άναψε ,το Αγρίνιο έδωσε δυναμικό παρόν,οι Αιμοδότες έστειλαν το μήνυμα ότι είναι εδώ ,όποτε χρειαστεί!!!

Δείτε βίντεο από τις live μεταδόσεις του kainourgiopress


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια