ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μήνυμα του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα για τη νέα σχολική χρονιά

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike Κωνσταντάρας

Μήνυμα προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Αναλυτικά το μήνυμά του δημάρχου έχει ως εξής:

       «Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά. Ένας νέος κύκλος μάθησης ξεκινά, που θα αποτελέσει μια αφετηρία γεμάτη προσδοκίες και όνειρα στον δρόμο των νέων προς την κατάκτηση της γνώσης. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, το οποίο εκτός από την μετάδοση γνώσεων αφορά και στην παροχή προτύπων τέτοιων που θα εμπνεύσουν τους μαθητές ώστε να εξελιχθούν σε συγκροτημένες προσωπικότητες. Θέλω, επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς, γιατί αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι στον δύσκολο δρόμο των παιδιών για την επίτευξη των στόχων τους.          
            Απευθυνόμενος στους μαθητές εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από επιτυχίες, πρόοδο και δημιουργία. Να είστε σίγουροι ότι και αυτή η σχολική χρονιά θα είναι για εσάς ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι, κατά την διάρκεια του οποίου θα συλλέξετε γνώσεις και εμπειρίες και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά σας.
           Ο Δήμος Θέρμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Εκπαιδευτική Κοινότητα, έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο στον τομέα των σχολικών υποδομών. Με την ανακατασκευή του Γυμνασίου και με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης διαμόρφωσης του προαυλίου του Γυμνασίου ύψους 215.000 ευρώ, έργο που θα ήταν έτοιμο αν δεν υπονόμευαν το έργο οι "γνωστοί" σε όλους σας, πλην όμως να γνωρίζουν οι μαθητές μας ότι παρά τα προσκόμματα και αυτό θα κατασκευαστεί. Με την δημοπράτηση στις 4/7/2017 του νέου Λυκείου με προϋπολογισμό 3.450.000 ευρώ, στο οποίο σε λίγους μήνες βάζουμε τον θεμέλιο λίθο, θα ολοκληρώσουμε τις σχολικές υποδομές μας προς όφελος των μαθητών και εκπαιδευτικών και τα λυόμενα θα αποτελέσουν παρελθόν.
         
Συνεχίζουμε και φέτος σταθερά την προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών εκπαίδευσης στους μαθητές μας.
           Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια