ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Ξεκινά η λειτουργία του κολυμβητηρίου στο Δ.Α.Κ

Αποτέλεσμα εικόνας για AGRINIO LIKE ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ

Ξεκινά από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η λειτουργία του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής. Οι εγγραφές θα γίνονται στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου με τη συνδρομή να παραμένει για 3η συνεχόμενη χρονιά στα 10 ευρώ. Για τη χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών είναι απαραίτητα από όλους τους συμμετέχοντες, δημότες και συλλόγους, τα εξής δικαιολογητικά:
Ενήλικες:
1. Βεβαίωση καλής υγείας από καρδιολόγο ή παθολόγο
2. Βεβαίωση δερματολόγου

Ανήλικοι:
Βεβαίωση καλής υγείας και δερματολογικό έλεγχο από παιδίατρο

Οι πισίνες του κολυμβητηρίου θα είναι διαθέσιμες σε δημότες και αθλητές από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 10.30 το βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ εκτός από τους συλλόγους, ο Δήμος Αγρινίου θα δημιουργήσει δικά του τμήματα.
Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν τμήματα παίδων και εφήβων, από τις 15.30 έως τις 19.30 μ.μ. και ενηλίκων από τις 12 έως τις 14.00 μ.μ. και από τις 20.30 έως τις 22.30 μ.μ.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης τόνισε: «Πιστοί στο ραντεβού μας με τους φίλους της πισίνας ξεκινάμε την λειτουργία του κολυμβητηρίου την επόμενη Τετάρτη. Η Δημοτική Αρχή συνεπής στην δέσμευσή της για έναρξη του Κολυμβητηρίου τον Σεπτέμβριο  το παραδίδει, σε συλλόγους και δημότες, σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον. Προαναγγέλλουμε σειρά παρεμβάσεων στο χώρο, το αμέσως επόμενο διάστημα, και ειδικότερα στα αποδυτήρια τα οποία αποτελούν  μείζον ζήτημα για όσους κάνουν χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών. Εύχομαι καλή κολυμβητική χρονιά».
Για περισσότερες πληροφορίες  οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται στο: 26410 23818.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια