ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δημήτρης Μιχάλης :Το νοσοκομείο Αγρινίου συνεχίζει με την ίδια διοίκηση και με προσήλωση στους στόχους του

Σχετική εικόνα

Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας  με τον Υπουργό  Ανδρέα Ξανθό ,τον Αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Νικολόπουλο είχε χθες ο Διοικητής του Γ.Ν.Αγρινίου για την συζήτηση επίκαιρων θεμάτων του νοσοκομείου.

Σε επικοινωνία με τον κ.Μιχάλη ,ο Διοικητής του Γ.Ν.Αιτ/νιας διευκρίνισε ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και την είχε ζητήσει ο ίδιος ,για συζήτηση και ενημέρωση του Υπουργείου για τρέχοντα θέματα του νοσοκομείου.
Σχετικά με τα σενάρια που διακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για επικείμενη παύση του κ.Μιχάλη από τα καθήκοντα του Διοικητή ,ο κ.Μιχάλης ανέφερε χαρακτηριστικά :"Το θέμα της απομάκρυνσής μου επισήμως δεν είχε τεθεί από το Υ.Υ. ή την 6η Υ.ΠΕ.  Το ποιοι το διακίνησαν δεν μπορώ να πω, αν και μπορώ να υποθέσω.

Η βαθμολογία που τόσο πολύ έπαιξε, δεν έχει να κάνει με την αξιολόγηση του αν μένει ή φεύγει ένας διοικητής. Είναι η ίδια με αυτή που τρέχει αυτόν τον καιρό και αφορά όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, καθ’ ότι και ο διοικητής ανήκει στην κατηγορία αυτή.

Τώρα, αν όλα αυτά που παρήχθησαν στο νοσοκομείο από την παρούσα διοίκηση –και που περιλαμβάνονται ως πεδία στο φύλλο αξιολόγησης- είναι του 0 και του 1 ας κρίνει όποιος μπορεί να δει το έργο που επιτελέστηκε. Πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική αξιολόγηση και όποια και αν είναι δεν έχει να κάνει με το ποιος μένει και ποιος φεύγει, ούτε και βρίσκεται στα χέρια κάποιων που την επικαλέστηκαν.
Αυτού του είδους η αξιολόγηση –για το ποιος πάει καλά και μένει και ποιος πάει άσχημα και φεύγει- έγινε το καλοκαίρι και έχει λήξει.
Η συνάντηση στο Υ.Υ. σήμερα, δεν ήταν συνάντηση που τη ζήτησε το ΥΥ γιατί σκόπευε να με καρατομήσει, όπως παρουσιάστηκε. Ήταν συνάντηση που είχα εγώ ο ίδιος ζητήσει για θέματα του νοσοκομείου.
Έγινε σε κλίμα αγαστής συνεργασίας με τον υπουργό και αναπληρωτή, αλλά και τον Διοικητή της ΥΠΕ. Ούτε σε αυτή, ούτε σε άλλη σύσκεψη τέθηκε ποτέ το θέμα της «καρατόμησης». Υπήρξε δε προβληματισμός από όλους για το πώς προέκυψαν όλα αυτά τα ευφάνταστα και μικρόψυχα σενάρια.

Το νοσοκομείο συνεχίζει με την ίδια διοίκηση και με προσήλωση στους στόχους του ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς μέσα από ένα δημόσιο σύστημα υγείας.

Εγώ δεν έχω καμία απάντηση ή σχόλιο για το πώς προέκυψε όλο αυτό το σενάριο. Όποιοι όμως το έπαιξαν δεν αποδείχτηκαν και οι καλύτεροι ηθοποιοί.
Πιθανόν δε η εβδομαδιαία μου απουσία σε ολιγοήμερη άδεια που ακολουθήθηκε από συνέδριο να εξέθρεψε την φαντασία ή και να έδωσε μία καλή –κατά την εκτίμησή τους- ευκαιρία στη σπέκουλα."

Κλείνοντας ο κ.Μιχάλης τόνισε ότι τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει το τι γίνεται στα εσωτερικά του νοσοκομείου και ποιος θα διοικεί,αλλά να νιώθουν ασφάλεια,εμπιστοσύνη και να αντιμετωπίζονται σωστά όταν χρειασθεί να περάσουν τη πύλη,πράγμα για το οποίο θα αγωνιστεί όσο θα διοικεί ....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια