ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός :Παρέλαση με συννεφιά και βροχές


Το Σαββάτο 28 Οκτωβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο από το ξημέρωμα έως και το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και έπειτα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Θράκη, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, το νότιο Ιόνιο και τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Τέλος, προς το βράδυ θα περιοριστούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και το νότιο Αιγαίο. Σημειώνεται ότι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα εκδηλώνονται τοπικές βροχοπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά με υψόμετρο πάνω από 1500 μέτρα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 11 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 21, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 13 έως 19 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σε βόρειους 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους 5 έως 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως και από βορά προς νότο θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως θα στραφούν σε βόρειους 3 έως 5 μποφόρ ενώ θα εξασθενήσουν προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας από το ξημέρωμα έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια